«Ο εθελοντισμός ύψιστη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο» ...

... τόνισε στην Βασιλόπιτα της Αντικαρκινικής Αχαρνών – Φυλής ο Σπύρος Μπρέμπος



Την Πρωτοχρονιάτικη πίττα της έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Ποντίων ο «Καπετάν Ευκλείδης» το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών - Φυλής. 
Τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος δίνοντας τις θερμές ευχές του στον Πρόεδρο Παναγιώτη Καζανά, στα δραστήρια μέλη του Δ.Σ αλλά και σε όλο τον κόσμο, επεσήμανε ότι ο «Εθελοντισμός» είναι η ύψιστη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Ιδού τι ακριβώς είπε: 



Ο Πρόεδρος του παραρτήματος Παναγιώτης Καζανάς από την πλευρά του έκανε έναν σύντομο απολογισμό επισημαίνοντας ότι από πέρσι η Αντικαρκινική φέρει και το όνομα του Δήμου Φυλής. Τόνισε επίσης πως οι κυρίαρχοι στόχοι παραμένουν και για το 2018 και είναι μεταξύ άλλων: 
Η πολύπλευρη δράση του παραρτήματος με δωρεάν Γυναικολογικές εξετάσεις 
Συνεργασίες για σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις με Πολιτιστικούς Συλλόγους και κοινωνικούς φορείς και των δύο πόλεων Αχαρνών και Φυλής 
Διοργάνωση Αιμοδοσιών 
Σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις και αντικαπνιστικές εκστρατείες στα σχολεία, κ. α 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αντικαρκινικής συμμετέχει εκ μέρους του Δήμου Φυλής το επί σειρά ετών δραστήριο μέλος Ελένη Καμπόλη. 

Στη εκδήλωση έδωσε επίσης το «παρών» από τα Άνω Λιόσια, ο υποψήφιος βουλευτής με την «Ένωση Κεντρώων» Αλέξανδρος Ανδριώτης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου