Στις 15 Μαΐου 2018 θα λειτουργήσει ο σταθμός του Προαστιακού στο Ζεφύρι





Σε 15 με 20 μέρες, δηλαδή μέχρι τις 15 Μαΐου 2018, εκτιμά η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι θα λειτουργήσει ο Σταθμός του Προαστιακού στο Ζεφύρι.
Αυτό προκύπτει από τη σημερινή (19-04-2018) έγγραφη απάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας καθηγητή Φίλιππου Τσαλίδη σε ερώτημα του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου.
Στο έγγραφό του ο Διευθύνων Σύμβουλος εκτιμά ότι  σε 15-20 μέρες το εκδοτήριο θα λειτουργεί κανονικά.
Όπως προκύπτει από το έγγραφο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι ο ΟΤΕ δεν είχε εγκαταστήσει γραμμή τηλεφώνου και internet, κάτι που ήταν απόλυτα αναγκαίο για τη λειτουργία του Σταθμού.
Το πρόβλημα λύθηκε μετά από παρέμβαση του Γιάννη Μαυροειδάκου στον ΟΤΕ. Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου διαπίστωσε, μετά από επικοινωνία του με τον ανάδοχο του έργου, ότι η γραμμή του ΟΤΕ δεν μπορούσε να λειτουργήσει επειδή δεν είχε γίνει η αναγκαία σύνδεση. Επικοινώνησε με τον αρμόδιο Προϊστάμενο του ΟΤΕ  Γεώργιο Κακαβά, ο οποίος επιλήφθηκε του θέματος και προχώρησε στη σύνδεση. Αμέσως μετά ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου τηλεφώνησε στο Διευθύνοντα Συμβούλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του γνωστοποίησε ότι η γραμμή του ΟΤΕ είναι έτοιμη. Παράλληλα του έστειλε έγγραφο για να έχει γραπτώς (και δεσμευτικά) την ημερομηνία λειτουργίας του Σταθμού, κάτι που, όπως προαναφέρθηκε, πέτυχε.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, για ακόμα μια φορά, η Δημοτική Αρχή Φυλής παρενέβη δραστικά και συντονίστηκε απόλυτα με τις αρμόδιες αρχές και επιχειρήσεις για την επίλυση ενός σημαντικού τοπικού προβλήματος. Επίσης, μετά την επαναλειτουργία της γραμμής προς Αεροδρόμιο και τη μετατροπή του Σταθμού των Άνω Λιοσίων σε τερματικό δικαιώνεται και πάλι για τη συνεργασία της με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Παράλληλα συνεχίζει την προσπάθεια για την αναβάθμιση των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια, όπου, εκτιμά ότι, σύντομα θα υπάρξουν και πάλι ευχάριστα νέα.
Επισυνάπτονται τα έγγραφα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου