Έτοιμος για τρίτη συνεχόμενη θητεία στη θέση του Προέδρου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ ο Μαρίνος Σαρλάς


Την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ θα επιδιώξει ο αναπλ. Δήμαρχος Φυλής Μαρίνος Σαρλάς.
Το «γελαστό παιδί», μετά δύο πετυχημένες θητείες, θέτει και πάλι υποψηφιότητα στις κομματικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 13 Μαΐου 2018. 
Νέος, επιστήμονας και ενωτικός ο Μαρίνος θεωρείται ιδανικός από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της παράταξης. Εξάλλου, ως μετριοπαθές στέλεχος, εναρμονίζεται με το νέο προφίλ της ΝΔ και διεισδύει σε όμορους πολιτικούς χώρους, ιδιαίτερα σε μια περιοχή όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναζητά νέα ερείσματα. Στα υπέρ του προστίθεται το γεγονός ότι προέρχεται από λαϊκή οικογένεια, ότι βρίσκεται από τα γεννοφάσκια του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ότι είναι κομματικά αυτόφωτος και χωρίς εξαρτήσεις.
Για να τον ψηφίσουν και πάλι, οι φίλοι του θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής ή ανανέωσης της εγγραφής τους στο κόμμα, που γίνεται ηλεκτρονικά, δηλαδή μέσω της ιστοσελίδας της ΝΔ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018. 
Και φυσικά να προσέλθουν στις κάλπες την κρίσιμη μέρα της ψηφοφορίας, δηλαδή της Κυριακή 13 Μαΐου 2018 (από τις 10:00 μέχρι τις 19:00). 
Όπως και την προηγούμενη φορά δηλαδή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου