Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ανοιχτή μέχρι της 15 Ιουνίου η αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας


Ομαλά κύλησε η 1η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε για το 2018 η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Θριάσιο νοσοκομείο, την Πέμπτη 24 Μάϊου, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Φυλής. 

«Είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων μας στην εθελοντική αιμοδοσία, γιατί το αίμα είναι ένα πολύτιμο αγαθό που σώζει ζωές και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί με άλλο τρόπο εκτός από την δική μας προσφορά» υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος και καλεί όσους δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα να το πράξουν άμεσα. 

«Η αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την Τράπεζα αίματος του Δήμου μας, ιδιαίτερα τώρα που έρχεται καλοκαίρι και οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες» επισημαίνει ο Γιώργος Αντωνόπουλος. 

Οι πολίτες που δεν πρόλαβαν να προσέλθουν στην αιμοδοσία της 24ης Μάϊου, αλλά θέλουν να δώσουν αίμα, μπορούν, είτε να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 211 4115224, ώστε να τους εξασφαλιστεί η μεταφορά τους στο νοσοκομείο, είτε να μεταβούν μόνοι τους στο Θριάσιο νοσοκομείο και να δηλώσουν ότι με το αίμα τους επιθυμούν να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Φυλής. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου