Στις επάλξεις υπό βροχή το Attica TV στο Σύνταγμα

... κάλυψε την τιμητική εκδήλωση για την Απελευθέρωση της Αθήνας από τον Τουρκικό Ζυγό


Με την κάμερα του τράβηξε αρχειακό video και ο συντοπίτης μας Cameraman Νίκος Χριστοδουλής, ο οποίος εκτός από άψογος επαγγελματίας, όπως φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού είναι και καλός συνάδελφος!


Το τηλεοπτικό κανάλι Attica TV, βρίσκεται διαχρονικά κοντά στον Πολιτισμό, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και τον Δήμο Φυλής.
 Το απέδειξε για μία ακόμη φορά την Κυριακή 6 Μαΐου, που αψηφώντας τις δυσοίωνες προβλέψεις για δυνατή βροχή βρέθηκε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, προκειμένου να καλύψει την τιμητική εκδήλωση για τον Καπετάν Μελέτη και τους Οπλαρχηγούς του Χωρικούς της Αττικής, που στις 25 Απριλίου (7 Μαΐου) απελευθέρωσαν την Αθήνα από τον Τουρκικό Ζυγό.


Αποτελούμενο από δύο εξαιρετικές παρουσίες την Camera Woman και τη Δημοσιογράφο, το κανάλι κάλυψε από την αρχή ως το τέλος την εκδήλωση με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, τα οποία την επομένη προβλήθηκαν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το Συνεργείο καλά οργανωμένο, είχε προβλέψει να αντιμετωπίσει την βροχή με ομπρέλες που στην πορεία φάνηκαν πολύτιμες, καθώς προστάτεψαν τις κάμερες από την καταιγίδα που ξέσπασε, εν μέσω της εκδήλωσης. Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά!







Για λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου