Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υποψήφιος σύνεδρος Δυτ. Αττικής στις εκλογές της ΝΔ ο Γιάννης Μαυροειδάκος

Υποψήφιος σύνεδρος θα είναι  ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 σε όλη την Ελλάδα. Με αφορμή την υποψηφιότητά του απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητά μέλη της Ν.Δ. Δυτικής Αττικής,

θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη για μένα, να στηρίξετε με την ψήφο σας, στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, την υποψηφιότητά μου να εκλεγώ Σύνεδρος στην Δυτική Αττική, ώστε να μεταφέρω τις αγωνίες και τις προτάσεις μας στο Συνέδριο του Κόμματός μας.
Έχω διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος της Τοπικής στο Ζεφύρι και Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Δυτικής Αττικής.
Σήμερα ασκώ καθήκοντα Τομεάρχη- Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.
Στις δύο προηγούμενες εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες είχα εκλεγεί Σύνεδρος στην Δυτική Αττική, μια εκ των οποίων πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.
Γιάννης Μαυροειδάκος
Αντιδήμαρχος Φυλής (για τη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου)

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ - ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, (με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης), ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 19:00 ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ:
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Μελετίου Βασιλείου 17
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Κίμωνος και Παγκάλου
ΜΕΓΑΡΕΩΝ: Γεωργάκη 11.
ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ: Θεμιστοκλέους10.
ΦΥΛΗΣ: Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, Πλατεία Ηρώων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου