Σε όλα τα περίπτερα Συλλόγων και Φορέων ο Δήμαρχος Φυλής


... Αντάλλαξε ευχές με εκπροσώπους και κόσμο
















Όλα τα “Περίπτερα” που είχαν στηθεί στην Πλατεία Ηρώων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανήμερα των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ντίνα Παπαδήμα το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαΐου, ο Δήμαρχος πριν κατέβει στο χώρο των εκδηλώσεων πέρασε από όλους τους Πολιτιστικούς – Εξωραϊστικούς Συλλόγους και άλλους Κοινωνικούς Φορείς, προκειμένου να τους συγχαρεί για τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης των Άνω Λιοσίων και να ανταλλάξει μαζί τους, θερμές ευχές. 

Τις ευχαριστίες του εξάλλου προς τους Συλλόγους της πόλης και τους ανθρώπους τους απηύθυνε και δημόσια από το βήμα των εκδηλώσεων, υπογραμμίζοντας την ουσιαστική συμβολή τους στο Πολιτιστικό Κίνημα του Δήμου Φυλής και την ανάπτυξή του γενικότερα. 

Ο Δήμαρχος άλλωστε βρήκε την ευκαιρία κι αντάλλαξε θερμές ευχές με πολλούς συνδημότες, με μέλη των ΚΑΠΗ που είχαν στήσει το δικό τους περίπτερο, με εργαζόμενους στις δομές της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Παιδικών Σταθμών, με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων καθώς και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 




















































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου