Με παραδοσιακούς λουκουμάδες η φετινή Λαογραφική Έκθεση της ΓΡΙΖΑΣ



Οι σταθερές αξίες δεν αλλάζουν! Έτσι η Λαογραφική Έκθεση του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η ΓΡΙΖΑ που θεωρείται ο απαραίτητος “Σταθμός” μετά την κορύφωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης άνοιξε και φέτος τη φιλόξενη πόρτα της το πρωί της Δευτέρας 21 Μαΐου. 

Την Έκθεση επισκέφθηκαν αμέσως μετά την μεγαλόπρεπη περιφορά της εικόνας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πολύς κόσμος, που φωτογραφήθηκε με τις Γριζοφόρες τους φουστανελοφόρους αλλά και τα φιλόξενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΡΙΖΑΣ. 

Με το θέμα της δικής της μόνιμης στέγης να είναι πλέον δρομολογημένο, εκείνους που την επισκέφθηκαν εκτός από τα υπέροχα εκθέματα μιας άλλης εποχής και την πλούσια φωτογραφική έκθεση που δεσπόζει σε όλο τον χώρο, τους περίμενε, και μια ακόμη έκπληξη, γευστική αυτή τη φορά. 

Οι γυναίκες της ΓΡΙΖΑΣ είχαν ετοιμάσει και πρόσφεραν σε όλους παραδοσιακούς, ζεστούς λουκουμάδες και γλυκόπιοτη μαστίχα. Ότι καλύτερο δηλαδή... Και του χρόνου. 

Ιδού μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου