Πρωτιά! για τον Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό υπερμαραθώνιο αγώνα δρόμου...

... το No Finish Line







ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» 
2ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ “NO FINISH LINE ATHENS” 
ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ / 25-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δε θα μπορούσαμε να λείψουμε ούτε απ’ τη φετινή αυτή γιορτή. Γιορτή του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και της Κοινωνίας γενικότερα. Με αφετηρία την ασίγαστη δίψα για προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας και ειδικότερα για τα παιδιά, σε χρόνο ρεκόρ, συγκεντρώσαμε 82 Θεσσαλούς και φίλους και κατηφορίσαμε προς τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό υπερμαραθώνιο αγώνα δρόμου, το No Finish Line, που διεξήχθη στην Αθήνα για 2η συνεχή χρονιά, από 25 έως 29 Απριλίου 2018. Φέτος, η συμμετοχή, ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς σχεδόν 10.000 δρομείς που συμμετείχαν, κάλυψαν 95.295 χιλιόμετρα προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το σημαντικό ποσό των 47.647,5 ευρώ. Ο αγώνας ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και για κάθε ένα χιλιόμετρο, θα πάνε 50 λεπτά στο Μαζί για το Παιδί. Τον αγώνα σημάδεψε η εκπληκτική παρουσία του ιερέα Θεόδωρου Περπερίδη από τις Αμπελιές Γιαννιτσών, καθώς στο ατομικό αναδείχθηκε πρώτος ο οποίος έκανε 430 χιλιόμετρα τρέχοντας σχεδόν ασταμάτητα επί 90 ώρες και φορώντας συνεχώς τα ράσα του! Ανά κατηγορία, στην Α’ Κατηγορία (15-29 άτομα) η ΔΕΛΤΑ με τα 3656 χλμ. ήταν πρώτη, στη Β’ Κατηγορία (30-59 άτομα) πρώτευσε η Wake Up Street με 2098, στην Γ΄ Κατηγορία (60-119) ο σύλλογός μας με 1548 χλμ. και στην Δ’ Κατηγορία (+120) πρώτη η Εθνική Ασφαλιστική με 4353. 

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Σύλλογό μας αυτή η συμμετοχή, όχι μόνο γιατί βγήκαμε πρώτοι στην κατηγορία μας, αποτέλεσμα που έφερε και το κύπελλο αλλά γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μας εκεί, ευχαριστηθήκαμε κάθε λεπτό και κάθε στιγμή αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει συσπείρωση στις ομάδες, τότε μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα.. Ευχαριστούμε θερμά το μέλος του Συλλόγου κ. Ανδρέα Νταρζάνο που βοήθησε τα μέγιστα στη διοργάνωση της συμμετοχής μας στον φιλανθρωπικό αυτόν αγώνα. 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την οργανωτική ευθύνη του NFL International, τη συνεργασία του συλλόγου Ερμής 1877, αλλά και πολλών επώνυμων και ανώνυμων χορηγών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου