Συγκινητική βράβευση στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου

Τον παλιό της δάσκαλο Ηλία Γιουρούκο βράβευσε η χορωδία του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου



Με μια συγκινητική βράβευση επέλεξαν να κλείσουν χθες τον ετήσιο κύκλο των μηνιαίων γευμάτων που πραγματοποιούν κάθε μήνα τα μέλη του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου. Με πρωτοβουλία της εκπροσώπου των ηλικιωμένων κ. Καίτης Λάππα η χορωδία του ΚΑΠΗ, που μετρά περισσότερα από 25 χρόνια, αποφάσισε να βραβεύσει τον παλιό της δάσκαλο Ηλία Γιουρούκο, απονέμοντάς του αναμνηστική πλακέτα. 

Ο Ηλίας Γιουρούκος υπήρξε δάσκαλος της χορωδίας του ΚΑΠΗ περίπου δέκα χρόνια από το 2004 και μάλιστα επί της θητείας του η χορωδία είχε συμμετάσχει στο Φεστιβάλ ΚΑΠΗ και είχε διακριθεί. 

«Αυτό είναι το τελευταίο μας τραπέζι για αυτή τη σεζόν αφού ξεκινά πλέον το καλοκαίρι. Συγκεντρωθήκαμε για να ανταλλάξουμε ευχές για καλό καλοκαίρι και για να τιμήσουμε τον παλιό μας δάσκαλο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και δημιουργικός και τον ευχαριστούμε για την προσφορά και την αφοσίωσή του» υπογράμμισε η κ. Καίτη Λάππα η οποία ευχαρίστησε την Αναπληρώτρια Δήμαρχο Πρόνοιας Τζένη Μπάρα η οποία προσέφερε στην εκδήλωση τα γλυκά. 

«Είχα συνεργαστεί με τον χορωδό Ηλία Γιουρούκο ως Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και έχω να θυμάμαι με πόσο μεράκι και αγάπη δούλεψε στο ΚΑΠΗ μας. Συγκινήθηκα με τη βράβευσή του και χάρηκα γιατί το αξίζει. Του εύχομαι να είναι καλά» σημείωσε η Τζένη Μπάρα. 

Κατά τα λοιπά το τελευταίο γεύμα πριν το καλοκαίρι κύλησε ως συνήθως. Καλό φαγητό που εφοδιάστηκαν μόνοι τους οι ηλικιωμένοι, καλό κρασάκι, δυνατή μουσική, τραγούδι, πολύ κέφι και χαμόγελα. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου