Ενημερωτική γιγαντοοθόνη στο Δήμο Φυλής



Ενημερωτική γιγαντοοθόνη τοποθετήθηκε την Παρασκευή 4 Μαΐου και δεσπόζει στην μπροστινή πλευρά του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Φυλής στα Άνω Λιόσια. 

Ενημερωτικές οθόνες το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν επίσης, στα Δημαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ζεφυρίου και Φυλής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο καθώς και στη συνοικία της Ζωφριάς. 
Η γιγαντοοθόνη που ήδη λειτουργεί στα Άνω Λιόσια, ενημερώνει τους Δημότες για χρηστικές πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα του Πολίτη. Για παράδειγμα προβάλλεται ο πενταψήφιος αριθμός 15691 που συλλέγει αιτήματα των Δημοτών για λακκούβες, ηλεκτροφωτισμό και άλλα ζητήματα καθώς και αφίσες με μηνύματα που αφορούν στην προστασία του Περιβάλλοντος και των αδέσποτων ζώων. 
Επίσης η ενημέρωση αφορά και στην πολιτιστική – αθλητική δράση του Δήμου Φυλής με την προαναγγελία και προβολή σημαντικών εκδηλώσεων.





«Στόχος μας είναι η πολύπλευρη ενημέρωση των συμπολιτών μας και η ενεργή δράση και συμμετοχή τους στο όραμα για έναν σύγχρονο Δήμο με διαρκή ανάπτυξη και πρόοδο σε όλους τους τομείς. Εξίσου πολύτιμη για τον τόπο μας είναι και η προβολή των αξιοθέατων καθώς και σημαντικών προορισμών για τους επισκέπτες μας » τονίζει στο σχετικό μήνυμά του , ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ακολουθεί σύντομο video με ένα χαρακτηριστικό δείγμα από την πρώτη μέρα λειτουργίας της γιγαντοοθόνης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου