Εννιά ώρες κολυμπάει στο Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων ο Σπύρος Χρυσικόπουλος

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 7 ΜΑΪΟΥ 2018







Εννέα ώρες συνεχόμενης κολύμβησης συμπλήρωσε το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου 2018, στο μεγάλο τεστ των 100 χιλιομέτρων, υπεραθλητής μας Σπύρος Χρυσικόπουλος. 
Τέσσερις μήνες πριν επιχειρήσει το μεγάλο άθλο συνεχόμενης κολύμβησης 140 χιλιομέτρων, από το Φαληράκι της Ρόδου μέχρι το ακριτικό Καστελόριζο, ο κολυμβητής από τη Ζωφριά Άνω Λιοσίων προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Φυλής, να διανύσει την απόσταση των 100 χιλιομέτρων μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 7 Μαΐου 2018, κάτι που αποτελεί ρεκόρ Γκίνες συνεχούς κολύμβησης σε πισίνα.
Στο πλευρό του βρίσκονται η μητέρα του Ειρήνη Στασινοπούλου, ο μάνατζερ του Πέτρος Παρθένης αλλά και αρκετοί συναθλητές του που του συμπαραστέκονται σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Ιούλιο του 2017 ο Σπύρος Χρυσικόπουλος είχε πραγματοποιήσει με επιτυχία τον τετραπλό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου στην Χαλκιδική, διανύοντας κολυμπώντας απόσταση 104 χιλιομέτρων.
Αν τα καταφέρει στο Καστελόριζο θα είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον πλανήτη που έχουν πετύχει κάτι παρόμοιο. 
Την προσπάθειά του στηρίζουν ο Σύλλογος της Ζωφριάς, ο Δήμος Φυλής, η Κεντρική Ένωσης Δήμων και το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής. 
   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου