Τα 'σπασε ο Αντύπας στο πανηγύρι των Άνω Λιοσίων




Οι μεγάλοι καλλιτέχνες είναι διαχρονικοί και τέτοιος είναι ο Αντύπας που βρίσκεται στην κορυφή εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες. Τραγούδια που όλοι τραγουδάμε και κυρίως θυμόμαστε ότι είναι δικά του.
Κι επειδή στην κορυφή φτάνει κανείς δύσκολα και διατηρείται ακόμα πιο δύσκολα, ο Αντύπας έδωσε, στη συναυλία του για το πανηγύρι των Άνω Λιοσίων, ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, σε όλους να καταλάβουν το γιατί.
Άνεση στην πίστα, φωνάρα, ατελείωτο ρεπερτόριο, εξαιρετική ορχήστρα, μόχθος πριν από το ξεκίνημα και εμμονή με τον ήχο και τα φώτα. Μα πάνω απ’ όλα συνέπεια στη δουλειά και σεβασμός στον κόσμο, ο οποίος, άλλωστε, είναι αυτός που τον στηρίζει με την αγάπη του τόσα χρόνια.
Σε αυτό τον κόσμο αφιέρωσε ο Αντύπας τη συναυλία του στα Άνω Λιόσια, τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 και δίκαια αποθεώθηκε ερμηνεύοντας νέες και παλιότερες επιτυχίες του. Αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών και τραγουδιστών, στα οποία έδωσε το προσωπικό του ύφος.
Λένε πως ο επίλογος σφραγίζει την επιτυχία μιας εκδήλωσης κι αν είναι έτσι, ο Αντύπας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το τετραήμερο των εκδηλώσεων για το πανηγύρι των Άνω Λιοσίων. 












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου