Δύναμις! οι Dina miss στα Άνω Λιόσια

Βγήκαν στη σκηνή το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαΐου στα Άνω Λιόσια και ήταν σκέτη Δύναμη! 
Οι αδελφές Μαρία και Ελένη Ντίνα με τον εκρηκτικό χορό το τραγούδι και την εξαίσια σκηνική παρουσία τους κατάφεραν να γοητέψουν το κοινό αλλά και να προϊδεάσουν για αυτό που θα ακολουθούσε… 
Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια ο πολύς Αντύπας, ο γιός του Προκόπης καθώς και η Χρύσα Μπανδέλη που χάρισαν στον κόσμο που είχε κατακλύσει την Πλατεία Ηρώων μια αξέχαστη βραδιά. 
Πάρτε μια μικρή γεύση από την παρουσία τους


Για λεπτομέρειες σχετικά με την βραδιά στο Δήμο Φυλής 
και 


Σύντομο βιογραφικό για τις Dina miss 
Οι Dina miss είναι δυο πολυτάλαντα νέα κορίτσια που μεγάλωσαν μέσα σε μουσική οικογένεια, αφού η μητέρα τους είναι τραγουδίστρια όπερας και ο πατέρας τους πιανίστας. Γεννημένες στο εξωτερικό, με μητέρα Ελληνίδα, ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Τις γνωρίσαμε για πρώτη φορά στις auditions του X Factor της Αθήνας με το όνομα Dinas Way και αργοτερα με το ονομα Τικ Τοκ να ξεχωρίζουν με το τραγούδι τους και την εντυπωσιακή παρουσία τους.
Εχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις όπως στην Ονειρούπολη Δράμας, στο Sea n City, στην Αρχιτεκτονική καθώς και σε άλλα μέρη της Αθήνας αλλά και της επαρχίας 
ΜΑΡΙΑ ΝΤΙΝΑ
Κατάγεται από μουσική οικογένεια, με μητέρα mezzo Soprano και πατέρα πιανίστα, αποφασίζει πολύ νωρίς να ασχοληθεί με τη μουσική.
Σε ηλικία 5 ετών ξεκινά τα πρώτα της μουσικά βήματα μαθαίνοντας βιολί, ενώ παράλληλα ασχολείται με το κλασσικό μπαλέτο και άλλα είδη χορού, μεταξύ των οποίων, τζατζ, λατιν και οριεντάλ. Λίγο αργότερα αποφασίζει να συνεχίσει παράλληλα τις σπουδές της στο πιάνο. Λαμβάνει επιπλέον το πτυχίο ειδικού αρμονίας και μπαίνει στο Μουσικό Πανεπιστήμιο Αθήνας. Η αγάπη της για το τραγούδι και το χορό την οδηγούν, σε ηλικία 20 ετών, στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως τραγουδίστρια, στον τρίτο κύκλο του τηλεοπτικού Χ Factor, μαζί με την αδελφή της Ελένη, ως Τικ Τοκ.
΄Υστερα απο πολλές ζωντανές εμφανίσεις και το δισκογραφικό συμβόλαιο με το Family The Label των Goin’Through και την Cobalt Music, συμμετέχει στο “Fame The Musical” συνδυάζοντας το βιολί με το τραγουδι και τον χορό. 
ΕΛΕΝΗ ΝΤΙΝΑ
Σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε πιάνο ύστερα από την παρότρυνση και τη βοήθεια των γονιών της, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι μουσικοί.
΄Εχει συμμετοχές σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς έχοντας διακριθεί, φτάνοντας πολύ νωρίς, σε ηλικία μόλις 16 ετών, μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Σύντομα ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο σπουδών της στο Θουκιδίδειο Ωδείο και παίρνει το δίπλωμα της στο πιάνο. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού, λάτιν και οριεντάλ.
Η μητέρα της, τραγουδίστρια όπερας, είναι η αιτία που αποφασίζει να ασχοληθεί με το τραγούδι, διαλέγοντας πιο μοντέρνους ήχους συνεχίζει τα μαθήματα φωνητικής και κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα μαζί με την αδερφή της συμμετέχοντας στον τρίτο κύκλο του Χ Factor ως Τικ Τοκ.
΄Υστερα απο πολλές live εμφανίσεις και το δισκογραφικό συμβόλαιο με το Family The Label των Goin’Through και της Cobalt Music, συμμετέχει στο “Fame The Musical” οπου συνδυάζει το τραγούδι και τον χορό. (Πηγή: FaceBook





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου