Χρήστος Παππούς: Στις 4 Ιουλίου ο αγιασμός για τη θεμελίωση του νέου παιδικού Σταθμού στο Ζεφύρι



Την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του νέου βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού στο Ζεφύρι, ανακοίνωσε καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, κατά τον χαιρετισμό του στη καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στο θεατράκι του Πάρκου «Κώστας Λιάρος». 

«Το 2016 σας ενημέρωσα ότι προσπαθούμε με τον Θανάση Σχίζα να κάνουμε ένα νέο Παιδικό Σταθμό στο Ζεφύρι. Το 2017 σας είχα πει, στην αντίστοιχη καλοκαιρινή γιορτή, ότι προχωρήσαμε την Προγραμματική Σύμβαση», ανέφερε ο Χρήστος Παππούς ανακοινώνοντας: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο πρότυπο βιοκλιματικό παιδικό σταθμό τη συμβολή των οδών Σουλίου και Μπουμπουλίνας, όπως με ενημέρωσε το πρωί ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας». Μάλιστα ο Δήμαρχος κάλεσε τους δημότες να παραστούν στην τελετή αγιασμού της θεμελίωσης του έργου που προγραμματίζεται για τις 4 Ιουλίου. «Να είμαστε όλες και όλοι εκεί, να κάνουμε τον αγιασμό, γιατί όλα τα μεγάλα έργα που έχουμε προγραμματίσει τώρα πλέον αρχίζουν να υλοποιούνται στον Δήμο μας», κατέληξε ο Χρήστος Παππούς.

Ιδού τι ακριβώς είπε



«Οι Παιδικοί Σταθμοί έχουν αναβαθμιστεί και η προσπάθεια συνεχίζεται», υπογράμμισε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Γιώργος Κούρκουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών λέγοντας χαρακτηριστικά «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί οι στόχοι που είχαμε βάλει έχουνε πληρωθεί στο ακέραιο» και ευχαριστώντας θερμά τους γονείς «γιατί εσείς μας δίνεται τη δύναμη». 

Ο Γιώργος Κούρκουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. «Δήμαρχε σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί ξέρω ότι πάντα η προτεραιότητά σου, όπως και όλων μας των υπολοίπων, είναι να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες σε αυτή τη γενιά που έρχεται και σε αυτή τη γενιά που μεγαλώνουμε». Επίσης, ευχαρίστησε το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών «για τον καθημερινό αγώνα που δίνει για να παρέχει τα πάντα στα παιδιά, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου για τη συμπαράστασή τους. 

Απόλυτοι πρωταγωνιστές της γιορτής τα παιδιά, τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην παράσταση «Το μπλε της θάλασσας» που παρουσίασαν σε γονείς, συγγενείς και φίλους. Ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους, υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών, καθήλωσαν τους θεατές με την ψυχραιμία, την πειθαρχεία και τη ζωντάνια τους, όπως εξάλλου μάς έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Ζεφυρίου. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα
































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου