Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Σωτήρη Λ. Δημητρίου με τίτλο: «Χορεύοντας με Νεράιδες»


 
Φωτό Αρχείου από την παρουσίαση του "Μείναμε Εμείς" στη Χασιά

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από το βιβλίο του “Μείναμε Εμείς” το οποίο και παρουσίασε τον περασμένο Οκτώβρη στη Χασιά. (Για λεπτομέρειες ΚΛΙΚ ΕΔΩ).
 Ο λόγος για τον Ηπειρώτη Συγγραφέα – Αρθρογράφο Σωτήρη Δημητρίου ο οποίος επανέρχεται δριμύτερος με το νέο του βιβλίο «Χορεύοντας με Νεράιδες». 


Μια πρώτη γεύση για το βιβλίο το οποίο ευχόμαστε να ταξιδέψει και στα μέρη μας,  μας δίνει μέσα από την παρουσίαση του η ηλεκτρονική εφημερίδα “Θεσπρωτικός Παλμός" (https://www.thesprotikospalmos.gr/?p=64407)

“…Περπάτησε μέσα στην νύχτα μονάχος κι αν μέσα στην μοναξιά δεν ακούς τίποτα, παρά μόνο το θρόισμα των φύλλων σταμάτα. Το απαλό αεράκι της νύχτας, ίσως σου ψιθυρίσει κάτι στ΄ αυτί. Ίσως να είναι κάτι από έναν άλλο κόσμο. Από έναν κόσμο που αισθανόμαστε ή έστω που φανταζόμαστε αλλά δεν βλέπουμε. Μα, μη γυρίσεις το κεφάλι, πίσω στο σκοτάδι να δεις. Μη προσπαθείς να σπάσεις τον αόρατο τοίχο που σε ενώνει ή σε χωρίζει από αυτά που βλέπεις ή που δεν βλέπεις γύρω σου αλλά που ίσως και να τα φαντάζεσαι. Μπορεί τρυφερά λόγια κι ερωτικά να έρχονται στ΄ αυτιά σου με τον αέρα, με το χάδι και των φύλλων το θρόισμα…” 

Αφηγήσεις, θρύλοι και παραδόσεις από τον παραφυσικό κόσμο. 

Μετά το ιστορικό βιβλίο-αφήγημα σε μορφή μυθιστορήματος, "Μείναμε Εμείς" που πήρε θετικές κριτικές από όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα από τον κόσμο του βιβλίου, ήρθε το δεύτερο, «Χορεύοντας με Νεράιδες». που η βάση του είναι η παράδοση και η λαογραφία.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίου 
Ο Σωτήρης Δημητρίου είναι βραβευμένος από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ, για δύο συνεχόμενες χρονιές. (2016 και 2017).
Τα βιβλία του Σωτήρη Λ. Δημητρίου, κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία: Μητσέλος και Κυριαζής στην περιοχή μας (Θεσπρωτία) 

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο και σε ιστοσελίδες της Αττικής και της Θεσπρωτίας με επιτυχία! 

Κεντρική διάθεση των βιβλίων του: 

«Μείναμε εμείς» & «Χορεύοντας με Νεράιδες» 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡ΄ ΗΜΙΝ Ε. ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ 

Χαριλάου Τρικούπη 11Α 

10678 ΑΘΗΝΑ, τηλ. 210 381 1201 Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές φωτό από την παρουσία του τον περασμένο Οκτώβρη στη ΧασιάΤη βραδιά και τον συγγραφέα τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος των Ελλήνων Λογοτεχνών Λευτέρης Τζόκας
Αποσπάσματα από το βιβλίο του ανέγνωσαν οι ηθοποιοί Μαρία Γούλα και Πέτρο Αποστολόπουλο

Εδώ με τις διεθνούς φήμης Μουσικοσυνθέτριες - Στιχουργούς αδελφές Σπανομακρού, οι οποίες είναι "γειτονισσές" καθώς κατοικούν στο Ίλιον 
... κι εδώ με την υποφαινόμενη δημοσιογράφο Εύη Τριανταφύλλου. 
Η γνωριμία μας ήταν και η αφορμή για το ξεκίνημα μιας όμορφης συνεργασίας καθώς ο Σωτήρης Δημητρίου αποτελεί πλέον έναν από τους καλούς αρθρογράφους του ΦΥΛΑΡΧΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου