Τρίτος στον κόσμο ο Αλέξανδρος Παπαδάτος των Λεωντίδων Άνω Λιοσίων






Δείτε την ανάρτηση του προπονητή του Νίκου Αποστόλου στην σελίδα του στο Face Book 

"Μεγάλες στιγμές ζήσαμε με αυτό το λεβεντόπαιδο. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ για μια ακόμη φορά μας συγκλόνισε με την δύναμη που έχει στην ψυχή του. Παλεύοντας σε ένα πολύ δυνατό Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με φρικτούς πόνους στην μέση από την υπερπροσπάθεια που έκανε κατάφερε να είναι η Ελληνική Σημαία ξανά στο βάθρο μέσα στην Ρωσία. 

Στάθηκε άτυχος στον ημιτελικό που θα του έδινε το εισιτήριο στον τελικό, κέρδιζε μισό λεπτό πριν την λήξη του αγώνα 2-0 τον πρωταθλητή του Κυρκιστάν, αποσπάστηκε η προσοχή του για δευτερόλεπτα σε παρατήρησή που του υποδείκνυε ο διαιτητής, το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και κέρδισε τον αγώνα. 

Πάλεψε στον μικρό τελικό σε ένα συγκλονιστικό αγώνα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και αναδείχθηκε τρίτος στον κόσμο. Ο Αλέξανδρος είναι παράδειγμα για όλους μας, πρότυπο ανθρώπου και αθλητή, είναι χρόνια στα χέρια μου περάσαμε πολλά μαζί και ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που κάνει στην ζωή του και είμαι δίπλα του σε όποια δυσκολία αντιμετωπίζει. 

Επίσης να πω συγχαρητήρια και στα άλλα δύο παιδιά της ομάδας μας στον Ανέστη Ζειτινίδη και τον Νίκο Ιωσηφίδη για την αξιοπρεπή τους εμφάνιση που έκαναν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ουγγαρία. Θέλω ο Θεός να μας έχει καλά να μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω τον Αλέξανδρο και όλα τα παιδιά μου στην ομάδα μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που τόσα χρόνια αγωνιζόμαστε να βγάζουμε πρωταθλητές που θα δοξάζουν την πόλη μας και την Πατρίδα μας αλλά το το βασικότερο σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία, για αυτό καλούμε τα νέα παιδιά να έρθουν στον αθλητισμό, να έρθουν στην οικογένεια της ομάδας πάλης των Λεωντιδων!"







 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου