Έβαλε φωτιά στη ΖΟΥΓΚΛΑ ο Σπύρος Μπρέμπος

Η κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο από τον Αντιδήμαρχο Φυλής Σπύρο Μπρέμπο έγινε θέμα στην ιστοσελίδα zougla.gr. 

Ήταν μια από τις πολλές φορές που ο Αντιδήμαρχος βρέθηκε σε ετοιμότητα και πήρε ο ίδιος μέρος στην κατάσβεση φωτιάς.


Ο Αντιδήμαρχος Φυλής σε ρόλο πυροσβέστη

Ο Αντιδήμαρχος Φυλής σε ρόλο πυροσβέστη
Φωτιά εκδηλώθηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο ενώ κινούνταν επί της περιφερειακής οδού Φυλής στη θέση Γηροκομείο. Κάτοικοι της Χασιάς ειδοποίησαν τον αντιδήμαρχο της Φυλής Σπύρο Μπρέμπο ο οποίος άμεσα βρέθηκε στο σημείο και χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του απεγκλωβίστηκε η τετραμελής οικογένεια που επέβαινε στο αυτοκίνητο ενώ με τη συνδρομή ειδικού πυροσβεστικού οχήματος του ΣΥΝ.ΠΑ κατέσβησε τη φωτιά.


Σημειώνουμε ότι παραπλεύρως του δρόμου και ανάμεσα στις κατοικίες βρίσκονται περιφραγμένες χορτολιβαδικές εκτάσεις που φτάνουν στους πρόποδες της Πάρνηθας.



«Το ευτύχημα είναι ότι σώθηκε η τετραμελής οικογένεια και δεν επεκτάθηκε η φωτιά στα παρακείμενα οικόπεδα με τα ξερόχορτα γιατί τότε θα ανέβαινε προς την Πάρνηθα και θα ήταν ακατόρθωτο να περιοριστεί θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τόσο τα σπίτια όσο και το χωριό μας» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος στη zougla.



Οι συνθήκες κατά τις οποίες ξέσπασε η φωτιά θα διερευνηθούν από εξετάσεις στις οποίες θα προβεί η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.



Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018, 13:32

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου