Γλέντι, απολογισμός και βραβεύσεις μαθητών στη γιορτή του Συλλόγου Δροσούπολης




























































Με την καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή, που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018, στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ευχήθηκε καλές διακοπές στους κατοίκους της Δροσούπολης ο τοπικός Σύλλογος.
Παράλληλα, η γιορτή αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να κάνει τον απολογισμό πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζουρίδης. Ανάμεσα στις δράσεις που ανέφερε ήταν η συγκρότηση της θεατρικής ομάδας με τη βοήθεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιάννη Τριβέλα και του χορευτικού σε συνεργασία με το Σύλλογο Επτανησίων και Φίλων.
Δεν παρέλειψε ακόμα να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για τη συμβολή του στη διοργάνωση της βραδιάς που, όπως είπε, έγινε με τη χορηγία του Δήμου Φυλής. Ευχαρίστησε ακόμα τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή, τον Αναπλ. Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Μιχάλη Οικονομάκη για τη συμβολή τους.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι γνωρίζεται με το Μιχάλη Ζουρίδη από την εποχή που και ο ίδιος δούλευε στη Λαχαναγορά και ότι τον συνδέουν μαζί του δεσμοί φιλίας και εκτίμησης. Πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη τα πρώτα από τα 59 έργα που έχει δρομολογήσει ο Δήμος Φυλής και ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση που θα προκαλέσουν στην καθημερινότητα. Πρόσθεσε όμως ότι η ενόχληση θα είναι πρόσκαιρη, αλλά το όφελος από τα έργα διαχρονικό.
Στη γιορτή ο Σύλλογος Δροσούπολης  βρήκε την ευκαιρία να βραβεύσει και τρεις μαθητές δημοτικού σχολείου από τη Δροσούπολη που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» που προκήρυξε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Τις σχετικές διακρίσεις απένειμαν στους Θεοδωροπούλου Μαρία, Βένο Ευάγγελο και Μελικίδη Νικόλαο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.
Ακολούθησε αυθεντικό γλέντι με τον Κώστα Σαφέτη και το συγκρότημά του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου