Βραδιές Κινηματογράφου στον Δήμο Φυλής...


Ενθουσιασμός και μεγάλη προσέλευση στην πρεμιέρα που έγινε στη Χασιά



Εξαιρετικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους, αμερικανικές, ευρωπαϊκές και ελληνικές παραγωγές, με διακρίσεις και βραβεία, φέρνει ο Δήμος Φυλής, αυτό το καλοκαίρι, σε όλες τις συνοικίες του Δήμου, εμπλουτίζοντας το πλούσιο πολιτιστικό του πρόγραμμα. 

«Με ιδιαίτερη φροντίδα δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα προβολών για όλες τις ηλικίες, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βραδιές με τη μαγεία του κινηματογράφου. Σας περιμένουμε για να απολαύσουμε διάσημες κωμικές ταινίες για παιδιά και εξαιρετικές παραγωγές για όλη την οικογένεια», δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς. 

Η «πρεμιέρα» των «Βραδιών Κινηματογράφου» του Δήμου Φυλής έγινε με παιδικό σινεμά και δύο αγαπημένες και βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες κινουμένων σχεδίων, στη Δημοτική Ενότητα Φυλής (Χασιά), το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. 

Το Σάββατο 2 Ιουνίου, οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν τη διάσημη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο». Παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές «πλημμύρισαν» το Δημαρχείο «Νικόλαος Λιάκος» και την Κεντρική Πλατεία της Χασιάς, κατά τη διάρκεια των δύο προβολών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο. Η Α’ Προβολή πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημαρχείου «Νικόλαος Λιάκος», η οποία είχε διαμορφωθεί ώστε να φιλοξενήσει περίπου 100 άτομα. Η Β’ Προβολή παρέπεμπε σε θερινό κινηματογράφο καθώς πραγματοποιήθηκε στις 8:30 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία, η οποία κατακλύστηκε όχι μόνο από τους λιλιπούτειους δημότες, αλλά και από τους γονείς τους. 

Οι προβολές στη Χασιά συνεχίστηκαν την Κυριακή 3 Ιουνίου με την κωμική ταινία περιπέτειας κινουμένων σχεδίων «Ζωούπολη». Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016, έχει αποσπάσει Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, Χρυσή Σφαίρα, Βραβείο Κριτικών, και Βραβείο Annie, ενώ ήταν υποψήφια στα βραβεία BAFTA. 

Οι μικροί δημότες απόλαυσαν τις ταινίες τρώγοντας μαλλί της γριάς και πίνοντας χυμούς, κερασμένα από τον Δήμο Φυλής, ενώ συνάντησαν και τον… Μίκυ Μάους, με τον οποίο έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν πριν τις προβολές των ταινιών. 

Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι προβολές συνεχίζονται στη Χασιά με δύο παιδικές ταινίες και μία διεθνή παραγωγή, καθώς και νέες εκπλήξεις για τα παιδιά. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία, θα προβληθεί η κωμική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ice Age (Η εποχή των παγετώνων)», η οποία έγινε διεθνώς μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία. Ακολούθως, στις 10:15 το βράδυ, θα προβληθεί η εξαιρετική ελληνικής παραγωγής ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης», βραβευμένη από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. 

Επίσης, την Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, θα προβληθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου «Νικόλαος Λιάκος», η ταινία Open Season (Οι ήρωες του δάσους) για τους μικρούς δημότες και… όχι μόνο. 

Οι «Βραδιές Κινηματογράφου» έχουν ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα στη Χασιά





















Ιδού και το πρόγραμμα των προσεχών προβολών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου