Ένας “Γατόκηπος” γεμάτος μηνύματα για μικρούς και μεγάλους...

... από την Παιδική Θεατρική Σκηνή Ζεφυρίου 
του Δήμου Φυλής



Στην παράσταση έδωσε το "παρών" και στο τέλος πρόσφερε λουλούδια στα παιδιά η θεατρόφιλη Τοπική Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Λία Καψή, της οποία ο γιος είναι μέλος της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής Ζεφυρίου




Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για το “φυτώριο” την μεγάλης θεατρικής οικογένειας του Ζεφυρίου, που αποτελείται από την Παιδική και Εφηβική Θεατρική Σκηνή που λόγω της πληθώρας των παιδιών έχει πλέον χωριστεί και φυσικά της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων (ΘΟΖ). 

Οι επιλογές είναι πάντα υψηλού επιπέδου και η δουλειά που γίνεται σκληρή στις τρεις περιπτώσεις. 

Σειρά αυτή τη φορά και πιο συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουνίου είχαν τα μεγαλύτερα παιδιά της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής τα οποία μετά τους Εφήβους που παρουσίασαν τον “Μικρό Πρίγκιπα” στις 12 και 13 Μαΐου και τους Ενήλικες που παρουσίασαν την ξεκαρδιστική Παράσταση “Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ” στις 26 και 27 Μαΐου, ανέβασαν μια εκπληκτική παράσταση, με πολύτιμα μηνύματα, για μικρούς και μεγάλους. 

Η σκηνοθέτιδα και Στέλλα Νικολοθανάση επέλεξε τον “Γατόκηπο” της Νόπης Τσιτλακίδου... “Με... όλες τις δυσκολίες της ζωής μαζεμένες σε αυτόν. Σ’ ένα γατόκηπο με αδέσποτες γάτες που βρίσκουν εκεί καταφύγιο και συντροφιά. Όπου γελάνε, κλαίνε, αντιμετωπίζουν τους φόβους τους, γεύονται την πονηριά του έξω κόσμου, μα καταφέρνουν να ξεπεράσουν όλες τις αναποδιές και καταλαβαίνουν τελικά πως η ζωή είναι όμορφη χωρίς “μαγικά κι επικίνδυνα φίλτρα”... Είναι αληθινά όμορφη, όσο είναι πραγματική με τις χαρές και τις λύπες της ...” 

Ήταν μια πραγματική εξαιρετική επιλογή με τους μικρούς ηθοποιούς της Στέλλας Νικολοθανάση να δίνουν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, δικαιώνοντας απόλυτα τη ίδια, το πολυπληθές κοινό κάθε ηλικίας που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου καθώς και τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής, υπό την σκέπη του οποίου βρίσκεται η μεγάλη θεατρική Οικογένεια του Ζεφυρίου. 

Όσο για τα ωραία δεν σταματούν εδώ. Αύριο θα δώσουν παράσταση και τα μικρότερα παιδιά της Ομάδας. Πρόκειται για “Μια Αλεπού Καλλονή” της Σγουρής Γεωργιάδου που θ’ ανέβει στον ίδιο χώρο στις 8 και 30. Η Είσοδος είναι Ελεύθερη και όσοι πιστοί, προσέλθετε!


Ακολουθούν μερικά Live στιγμιότυπα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον "Γατόκηπο" 







... και οι εικόνες...



















































































Ιδού και οι συντελεστές της Παράστασης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου