Ομιλητής σε Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο ο Διονύσης Αργυρόπουλος


Μεταξύ των ομιλητών του 26ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής, που διεξήχθη από 17-20 Μαΐου 2018 στην Κω, ήταν και ο Ανθυπολοχαγός-Ιατρός Διονύσης Αργυρόπουλος.
Το θέμα της ομιλίας του ήταν «Πρώτες βοήθειες στην ψυχική υγεία σε περιβάλλον καταστροφών» και συνδέεται άμεσα με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διεθνής Ιατρική- Διαχείριση κρίσεων Υγείας» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο ολοκλήρωσε.
Η ομιλία του προκάλεσε το επιστημονικό ενδιαφέρον των συνέδρων για την πρωτότυπη θεματολογία και για την τεκμηρίωσή της.
Επιδίωξη του νεαρού γιατρού είναι, μόλις ολοκληρώσει την υπηρεσία του ως Ιατρός Μονάδος στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, να αποκτήσει την ειδικότητα του Ψυχιάτρου, ενώ, παράλληλα, προετοιμάζεται για την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής.
Ο Διονύσης Αργυρόπουλος εισήχθη το 2010 στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), απ’ όπου αποφοίτησε το 2016 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού-Ιατρού. Στο πλαίσιο της φοίτησής του στη ΣΣΑΣ απέκτησε πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου