Τίμησε τον Δήμο και τον Δήμαρχο Φυλής για την υποστήριξή του, «Το Εργαστήρι»





Τον Δήμο Φυλής και τον Δήμαρχο, Χρήστο Παππού, τίμησε "Το Εργαστήρι", στη εκδήλωση τιμής και βράβευσης των υποστηρικτών και χορηγών του, που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή του. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Το Εργαστήρι», Μαρία Τουρκοχωρίτη, κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του Συλλόγου το 1978 έως σήμερα, υπογράμμισε την «εξαιρετικά σημαντική συμβολή του Δήμου Φυλής» από τα πρώτα βήματα του «Εργαστηρίου». «Ο Δήμος Φυλής δεν έχει ποτέ αρνηθεί να στηρίξει τις προσπάθειες του Συλλόγου μας και η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια με τους εκάστοτε δημάρχους, υπήρξε άψογη», τόνισε η Κα Τουρκοχωρίτη ευχαριστώντας τον Χρήστο Παππού για την αδιάλειπτη υποστήριξή του. 

«Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την προσφορά σας», τόνισε η κα Τουρκοχωρίτη προς τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους μεγάλους υποστηρικτές και χορηγούς, «που ανταποκρίθηκαν στοπ κάλεσμα του «Εργαστηρίου» να στηρίξουν τις προσπάθειες και τον αγώνα των γονιών για το καλό των αδύναμων παιδιών μας». 

Αντί της απονομής τιμητικής πλακέτας, ο Σύλλογος αποφάσισε να τιμήσει τους μεγάλους υποστηρικτές και χορηγούς «με τη φύτευση ενός ελαιόδεντρου, τους καρπούς του οποίου θα αξιοποιήσουμε μελλοντικά για την κάλυψη των αναγκών μας». 

Το δέντρο που «βαφτίστηκε» Δήμος Φυλής φύτευσαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης. 

Νωρίτερα, στη αίθουσα εκδηλώσεων έγινε παρουσίαση του «Εργαστηρίου», ενώ μέλη της 30μελής ορχήστρας του «Εργαστηρίου» ερμήνευσαν «Τα παιδιά του Πειραιά», ένα έργο του Μίκη Θεοδωράκη από τις «Μικρές Κυκλάδες» και τον «Ζορμπά». Μετά τη δεντροφύτευση ο Σύλλογος παρέθεσε δεξίωση. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα















 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου