«Καραμέλες Ούzου» 2ος χρόνος επιτυχίας!...

… για την ανατρεπτική Κωμωδία του συντοπίτη μας 
Γιάννη Γαλανόπουλου
Μετά την περσινή επιτυχία και την παρουσία σε σημαντικούς σταθμούς όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, και φέτος το καλοκαίρι ο Σταύρος Νικολαΐδης πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Καμπόλη στις «Καραμέλες Ούζου» και βάζει τη σκηνοθετική του σφραγίδα στην θεότρελη μαύρη κωμωδία που έγραψε ο συντοπίτης μας Γιάννης Γαλανόπουλος. Συμμετέχει με την φωνή της η Ναταλία Γερμανού! 

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου 

«Άγρια» νύχτα γεμάτη αστραπές, βροντές και …μυστήριο. Ποιός κλείδωσε τον βοηθό Σεφ (Σταύρος Νικολαΐδης) και τον Σερβιτόρο (Δημήτρης Καμπόλης) στον τελευταίο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου; Και γιατί μόνο αυτούς; Οι «Καραμέλες Ούζου» ξεκινούν με στοιχεία θρίλερ και καταλήγουν σπονδυλωτά σε μια σύγχρονη ατακαριστή και ανατρεπτική κωμωδία, μέχρι δακρύων! Περιέχουν βιτριολικές ατάκες, ανατροπές στην ιστορία των δύο πρωταγωνιστών αλλά και «κρυμμένα μηνύματα» πίσω από τις αστείες καταστάσεις μιας θεότρελης νύχτας. Όσο για το φινάλε: είναι αναπάντεχο και, συνάμα, γλυκόπικρα συγκινητικό. Υπάρχει τρόπος οι ήρωες της ιστορίας να βγουν από την «κατάσταση» που έχουν περιέλθει; 

Οι συντελεστές της παράστασης: 

Κείμενο: Γιάννης Γαλανόπουλος 

Σκηνοθεσία: Σταύρος Νικολαΐδης 

Πρωταγωνιστούν: Σταύρος Νικολαΐδης, Δημήτρης Καμπόλης, Αλέξανδρος Τρανουλίδης 

Φιλική Ραδιοφωνική Συμμετοχή: Ναταλία Γερμανού 

Μουσικές: Σταύρος Νικολαΐδης, Γιάννης Γαλανόπουλος 

Φωτογράφηση, Σχεδιασμός Αφίσας: Λιάννα Βασιλάρα


Ο Συντοπίτης μας Γιάννης Γαλανόπουλος (στο κέντρο της φωτό) τον περασμένο  Οκτώβρη ανέβασε το πραγματικά εξαιρετικό έργο του στην Δροσούπολη. Ο καιρός τότε (η μισή παράσταση παίχτηκε υπό βροχή) αλλά και ο περιορισμένος χώρος στη συνοικία της Δροσούπολης δεν επέτρεψε την παρουσία πληθώρας κόσμου. 
Για λεπτομέρειες ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θα ήταν λοιπόν ευχής έργο και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα η παράσταση ν' ανέβει και φέτος το καλοκαίρι σε έναν κεντρικότερο χώρο όπως για παράδειγμα στο αμφιθέατρο του ΒΟΡΕΙΝΟΥ. 
Είναι μια καλή ιδέα ώστε να απολαύσουμε το έργο του και να τιμήσουμε έναν από τους άξιους συμπολίτες μας που κάνει τα πρώτα του θεαματικά βήματα στο μαγικό χώρο του θεάτρου.  Αν μη τι άλλο, βγάζοντας εκτός συνόρων τις μεγάλες δυνατότητες των ανθρώπων και των ταλέντων 
του Δήμου Φυλής. 
Είθε! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου