Νήμα – Ψαλίδι – Κουμπί και… άλλα κόλπα! στην Πίνδου 33 στα Άνω Λιόσια

















Είναι ένα κατάστημα στολίδι, που χτυπά στην καρδιά της Δροσούπολης και έχει όλα όσα αφορούν στη ραπτική και όχι μόνο! 

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιουλίου εγκαινιάστηκε κι επίσημα με τις ευλογίες της εκκλησίας και πιο συγκεκριμένα του Πρωτ. Εφημέριου της Ευαγγελίστριας Κωνσταντίνου Τόλια. 

Υπέροχη μέσα στη φινετσάτη τουαλέτα της η ιδιοκτήτρια και χρυσοχέρα Σταυρούλα, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και γνωστό χοροδιδάσκαλο του Δήμου Φυλής Άρη Κατσινέλη και τα τρία τους παιδιά, δέχθηκαν θερμές ευχές από δεκάδες συμπολίτες μας, ανάμεσα στους οποίους τον αναπληρωτή Δήμαρχο Νίκο Χατζητρακόσια, αλλά και πολλούς εκπροσώπους και μέλη κορυφαίων Πολιτιστικών Συλλόγων από Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά. 

Όσο για το νέο κατάστημα που βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς της Δροσούπολης στην οδό Πίνδου 33 έχει ότι μπορεί να φανταστεί η μοδίστρα, η κεντήστρα, η πλέκτρα, η νοικοκυρά! Κουμπιά, κλωστές, φερμουάρ, δαντέλες, υφάσματα για κουρτίνες, νήματα, κουβαρίστρες, υλικά ραπτικής και πολύχρωμες μάλλινες πλεξούδες που…μπερδεύονται γλυκά στην μυσταγωγική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει με πολύ γούστο και μεράκι στο μαγαζί της, η Σταυρούλα. 

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Υπέροχα φο μπιζού, για κάθε ηλικία και γούστο, καλοκαιρινά καπέλα, χειροποίητα ευφάνταστα δερμάτινα σανδάλια, καλόγουστα κομπολόγια, αέρινα φουλάρια, καλοκαιρινές τσάντες με ασορτί παρεό, σινιέ σαγιονάρες παραλίας κι ένα σωρό ακόμη αξεσουάρ και δώρα σε πολύ φιλικές τιμές, βρίσκονται στις καλοστημένες γωνιές και βιτρίνες του καταστήματος. 

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η Σταυρούλα παρέχει υπηρεσίες για κείνες που είτε δεν έχουν χρόνο είτε δεν πιάνουν τα χέρια τους… 

Μεταποιήσεις ρούχων, ράψιμο κουρτινών και ραφή παραδοσιακών φορεσιών αποτελεί για το «Νήμα – ψαλίδι – κουμπί», ιδιωτική υπόθεση και … προσωπικό μεράκι. Εν ολίγοις και κατακλείδι, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, μαζί με τις ολόψυχες ευχές μας, για καλές δουλειές! 

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τελετή του Αγιασμού καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό




































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου