Πληρωμένη απάντηση της Μπλέτσα στον Μπουραΐμη


Εκνευρίστηκε ο Μπουραΐμης επειδή η Πρόεδρος του Συλλόγου Πανοράματος Αντωνία Μπλέτσα τίμησε το Μιχάλη Οικονομάκη και το Νίκο Χατζητρακόσια για το κοινωνικό τους έργο (προσοχή: όχι για έργο που σχετίζεται με την άσκηση των καθηκόντων τους στη διοίκηση Παππού, αλλά για άλλες δράσεις). 
Προφανώς η ενόχληση οφείλεται στο γεγονός ότι στις εκλογές του 2014 η Μπλέτσα ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του και του ήταν δύσκολο να τη βλέπει να τιμά τους αντιπάλους του. 
Όμως η Μπλέτσα του έδωσε πληρωμένη απάντηση που κατέληγε με τη φράση «αν διαθέσεις και συ προσωπικό χρόνο για να βοηθήσεις το Σύλλογο θα βραβεύσουμε και σένα».
Να η απάντηση της Μπλέτσα: 

Κύριε Μπουραΐμη, 
Σε απάντηση της ανάρτησης σας σε κοινωνικό μέσo δικτύωσης με την οποία καταφέρεστε εναντίον των βραβεύσεων που έγιναν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του Συλλόγου Πανοράματος το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 αυτή κατά γενική ομολογία χαρακτηρίζεται ως μίζερη, μικρόψυχη και εκτός πραγματικότητας.

Ήσασταν παρών στην εκδήλωση και ακούσατε ότι με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου βραβεύσαμε δυο συμπολίτες μας για τον εθελοντισμό και την προσφορά τους να κάνουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο καθώς κι ένα τρίτο πρόσωπο για την προσπάθεια που έκανε να ξαναλειτουργήσει μετά από τριάντα χρονιά η πρώτη ομάδα του Πανοράματος ο "Αετός".
Ο Σύλλογος μας βράβευσε την κοινωνική ευαισθησία τον εθελοντισμό και την προσφορά και όχι πολιτικά πρόσωπα όπως κατά απαράδεκτο τρόπο θελήσατε να περιγράψετε και μάλλον μας μπερδέψατε με πολιτιστικό Σύλλογο που την ίδια βραδιά ενώ βράβευσε πολιτικά πρόσωπα εσείς τον εκθειάσατε. 
Κύριε Μπουραΐμη, ο Σύλλογος μας δεν έχει προτεραιότητα σε ανούσιες πολιτικές συμπεριφορές , μας είναι αδιάφορες και μας νοιάζει μόνο το καλό των κατοίκων του Πανοράματος.

Θα χαρούμε πολύ τόσο εσείς προσωπικά, όσο και άλλοι συνδημότες μας επιθυμούν να βοηθήσετε με προσωπικό χρόνο και εθελοντική εργασία (όχι με χρήματα) το Σύλλογο μας μιμούμενος το παράδειγμα των τριών συμπολιτών μας και πολύ ευχαρίστως του χρόνου να βραβεύσουμε και εσάς. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου