Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Την είπε στον Οικονομάκη ο Κοψαχείλης

Μπορεί το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου ο Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων και μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου «Πανόραμα» Δημήτρης Κοψαχείλης να ήταν εκείνος που βράβευσε τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη αλλά δεν δίστασε απονέμοντας του τιμητική πλακέτα να του την πει! 

Η πραγματικότητα είναι, πως ο Δημήτρης και ο Μιχάλης είναι πολλοί καλοί φίλοι. Κι όμως! Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μερικές φορές, φέρνουν «συγκρούσεις». 

Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης λοιπόν, βραβεύθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την πρωτοβουλία του να επανιδρύσει την ιστορική ομάδα της περιοχής «ΑΕΤΟΣ – Πανοράματος» (Έτος ίδρυσης 1980 – έτος επανίδρυσης 2018). 

Έλα όμως που ο Δημήτρης Κοψαχείλης ανήκει ψυχή τε και σώματι στον Εθνικό Πανοράματος όντας και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας. 

Έτσι προσφέροντας την πλακέτα στον Μιχάλη Οικονομάκη του ευχήθηκε, αν και… «Πολύ δύσκολο!» όπως υπογράμμισε, «ο Αετός να καταφέρει να φτάσει τον Εθνικό…» υπονοώντας φυσικά πως αυτό είναι μάλλον ακατόρθωτο!

Αν και μισή η ατάκα, καθώς η κάμερα δεν την έπιασε από την αρχή, το πείραγμα είναι προφανές!Ωστόσο λίγο αργότερα ο Δημήτρης κάθισε για φιλική κουβέντα στο τραπέζι του Αντιδημάρχου, με την πλακέτα σε πρώτο πλάνο! 
Ε! πόσο πια να τους χωρίσουν οι Εθνικός – Αετός… όταν τους ενώνει το ΠΑΝΟΡΑΜΑ…0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου