Με τον Αντιπεριφερειάρχη και τρεις Δημάρχους Ζεφυρίου θεμελίωσε το νέο Παιδικό Σταθμό ο Παππούς



























 

Με τις ευλογίες της εκκλησίας τέθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2018, ο θεμέλιος λίθος του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας στο Ζεφύρι.
Το έργο αφορά στην κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στην Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής στο Ο.Τ 54, στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Σουλίου. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, Α’ όροφο και περιβάλλοντα χώρο με παιδική χαρά. Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός θα διαθέτει  Τμήμα Βρεφών για βρέφη από 6 μηνών μέχρι 2,5 ετών, Τμήμα νηπίων για παιδιά από 2,5 ετών μέχρι 6 ετών και Τμήμα νηπίων με αναπηρία για παιδιά από 2,5 ετών μέχρι 6 ετών. 
Από το βήμα της εκδήλωσης μίλησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος τόνισε πως παρά τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στιγμές σαν αυτές είναι από τις πιο ευχάριστες και κορυφαίες. Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Φυλής με την Περιφέρεια επισημαίνοντας πως από την πρώτη στιγμή υπήρξαν στόχοι και προσήλωση με απτά αποτελέσματα σαν το σημερινό.
Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί έχοντας από τον Δήμο Φυλής τις Μελέτες, τις διαδικασίες και τις δημοπρατήσεις του εκάστοτε έργου που μας λύνουν τα χέρια επεσήμανε, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχουν δεκάδες ακόμη Προγραμματικές Συμβάσεις, δεκάδων εκατομμυρίων που βρίσκονται σε εξέλιξη».
Καταλήγοντας ο κος Γιάννης Βασιλείου ευχήθηκε ολόψυχα το έργο να είναι καλορίζικο.
Τη διαβεβαίωση ότι οσονούπω ακολουθούν εξίσου σημαντικά έργα όπως η θεμελίωση  του Ειδικού Γυμνασίου η ανάπλαση της λεωφόρου Φυλής και η έναρξη των αντιπλημμυρικών έργων σε Δροσούπολη και Λίμνη έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανακοινώνοντας και την ευχάριστη είδηση  της έγκρισης της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δήμου Φυλής από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Ο Χρήστος Παππούς κατέληξε τη σύντομη τοποθέτησή του με την επισήμανση ότι τώρα τα έργα αρχίζουν να παίρνουν «σάρκα και οστά».
Ολοκληρώνοντας τη σεμνή τελετή ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κάλεσε κοντά του τους τρεις πρώην Δημάρχους Ζεφυρίου Απόστολο Ζέρβα, Φωτεινή Γιαννοπούλου και Γιάννη Λάππα, αναγνωρίζοντας, με τον τρόπο αυτό, την προσφορά τους στον τόπο.
Φωτογραφήθηκε, επίσης με τον Αντιδήμαρχο, τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και τους συνεργάτες του που πρόσφεραν τα μέγιστα για τη δρομολόγηση του συγκεκριμένου έργου, αλλά και των άλλων που ακολουθούν.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου