Σε επιφυλακή λόγω των καταιγίδων ο Δήμος Φυλής



Σε επιφυλακή, λόγω των καταιγίδων, βρίσκεται ο Δήμος Φυλής. Τα συνεργεία του καθαρίζουν, συνεχώς,  τα φρεάτια, ενώ προσωπικό και μηχανήματα βρίσκονται κοντά στα σημεία όπου θα μπορούσαν να εκδηλωθούν προβλήματα.
Για προληπτικούς λόγους ο Δήμος απαγορεύει, κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης, την κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Πηνειού και Αιγαίου Πελάγους , εκτρέποντας την κυκλοφορία σε γειτονικούς δρόμους και για το λόγο αυτό ζητάει την κατανόηση των πολιτών.
«Είμαστε αναγκασμένοι να διακόπτουμε την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο, ώστε να μην εμποδίζεται η απορροή των υδάτων και να μπορούν να παρεμβαίνουν άμεσα τα συνεργεία μας. Χάρη στο ολοκληρωμένο σχέδιο, στο συντονισμό  και στον επαγγελματισμό των υπηρεσιών δεν έχουμε μέχρι στιγμής αντιμετωπίσει προβλήματα. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και τις επόμενες μέρες, καθώς το Μετεωρολογικό Δελτίο προβλέπει ότι ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι άστατος. Ευχαριστώ τους εργαζομένους όλων των υπηρεσιών του Δήμου, που για ακόμα μια φορά βρίσκονται στο πλευρό των συνδημοτών μας. Θέλω επίσης να προσθέσω ότι, σύντομα, θα ξεκινήσει το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο συγκεκριμένο σημείο, που θα επιλύσει, συνολικά, το πρόβλημα της απορροής των υδάτων στην ευρύτερη περιοχή», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης.
Για την αναφορά τυχόν προβλημάτων οι συνδημότες μπορούν να απευθύνονται στον πενταψήφιο (με αστική χρέωση) αριθμό του Δήμου 15691, τις καθημερινές από 08:00-20:00 και τα Σαββατοκύριακα από 08:00-14:00) ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 213-2042700 και 701. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου