Χρήστος Παππούς: Μιλάω με τον κόσμο face to face και όχι μέσω face book ...

Δήμαρχος Φυλής "Nα βγουν στα μανταλάκια oι ανώνυμοι λασπολόγοι"

Την κατηγορηματική του καταδίκη απέναντι στα ανώνυμα δημοσιεύματα του διαδικτύου και όχι μόνο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιουλίου. 

Ο Χρήστος Παππούς επεσήμανε πως τόσο ως πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων όσο και ως Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής, έχει δεχθεί ανελέητη επίθεση από ανώνυμα «ανθρωπάκια» όπως τα χαρακτήρισε που είτε μέσω ψεύτικων ιστοσελίδων και προφίλ, είτε λασπολογώντας στους δρόμους είτε πετώντας φέιγ βολάν μέσα στη νύχτα, προσπαθούν διαχρονικά να συκοφαντήσουν και να σπιλώσουν τον ίδιο ή άλλα πρόσωπα που ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Ο Δήμαρχος υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά δεν τον αγγίζουν καθώς όχι μόνο δεν έχει το χρόνο και τη τεχνογνωσία να ασχολείται με τους λασπολόγους αλλά κυρίως γιατί ο ίδιος δε διστάζει να βγαίνει στην τοπική κοινωνία και να μιλά με τον κόσμο face to face (πρόσωπο με πρόσωπο) και όχι μέσω του Face Book, πρότεινε τη σκληρή καταδίκη των ανώνυμων δημοσιευμάτων. 

«Προτρέπω όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που κατά καιρούς θίγονται να προβούν στη αρμόδια Αρχή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η υπογραφή μου θα βρεθεί ανεπιφύλακτα σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια ενώ ο Δήμος Φυλής θα παρέχει νομική στήριξη στις υπηρεσίες οιουδήποτε αιρετού βρεθεί σε αυτή τη θέση» τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «Η καταδίκη θα πρέπει να είναι ομόφωνη και οι ανώνυμοι που προσπαθούν να εκμαυλίσουν την πολιτική ζωή του τόπου θα πρέπει να βγουν στα «μανταλάκια». 

Ο Δήμαρχος επεσήμανε καταλήγοντας, πως δεν θα πρέπει να μπαίνουν στον ίδιο «κουβά», ο τοπικός έντυπος Τύπος που φέρει ταυτότητα, οι τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον τόπο καθώς και οι τοπικές επώνυμες ηλεκτρονικές εφημερίδες, τους εκδότες και συντάκτες των οποίων, ο τόπος καλά, γνωρίζει. 

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι τα ολιγόλεπτα videos με τις θέσεις του Δημάρχου Φυλής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου