Tσιγγάνικη βεντέτα στη Λαμία με φόντο το Ζεφύρι

Ένταση στον καταυλισμό των Ρομά στο Παγκράτι της Λαμίας, την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, ανάμεσα σε δύο ξαδέρφια που τσακώθηκαν για μία γυναίκα.
Πρόκειται για δύο 16χρονους ένας από τους δύο είναι παντρεμένος και ο άλλος όχι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ανύπαντρος παρενοχλούσε την  14χρονη σύζυγο του ξαδέρφου του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του δεύτερου.
Η ένταση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και κορυφώθηκε περίπου στις 8:30 το βράδυ όταν ο ένας από τους δύο σπάζονταςτο παράθυρο ενός αυτοκινήτου, τραυματίστηκε στο χέρι.Οι φωνές αναστάτωσαν την περιοχή.
Κάποιοι από τους Ρομά φώναζαν πως θα βγάλουν όπλα. Πως θα πάνε στο Ζεφύρι και στην Καλαμάτα και θα επιστρέψουν οπλισμένοι.
Όλα αυτά ήταν απλά λόγια, έλεγε λίγο μετά ο πρόεδρος των Ρομά στην Λαμία Χρυσοβαλάντης Χαλιλόπουλος.
Αυτοί εδώ είναι Μάο Μάο είπε χαρακτηριστικά. Δεν έχουν ιδέα από όπλα, επεσήμανε ο πρόεδρος που περιέγραψε το περιστατικό.
Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας με επικεφαλής τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα και τον Διοικητή του Τμήματος ασφαλείας Λαμίας Χρήστο Μουτσώκο.
Η παρουσία της αστυνομίας ηρέμησε τα πνεύματα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος εμπλεκόμενος στη φασαρία, ο ανύπαντρος δεκαεξάχρονος προσήχθη στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

ΠΗΓΗ: tvstar.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου