Ξεκινούν τα μεγάλα έργα οδοποιίας στο Δήμο Φυλής

Φωτό από πρόσφατα έργα οδοποιίας στη συνοικία 
του Αγίου Νικολάου


Η ανακατασκευή 574 δρόμων ξεκινά από τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά, μέσω επτά μεγάλων έργων οδοποιίας. 

Στην τελική τους φάση εισέρχονται τα έργα βελτίωσης και αναβάθμισης της οδοποιίας στο Δήμο Φυλής, διαδικασία την οποία η δημοτική αρχή «τρέχει» από το 2016.

Τα επτά μεγάλα έργα οδοποιίας τα οποία ξεκινούν από τα τέλη Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του Ιανουαρίου του 2019, περιλαμβάνουν την ανακατασκευή και επιδιόρθωση του οδοστρώματος σε 574 οδούς στις δημοτικές ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς. 

Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο και ιδιαίτερα σημαντικό έργο, το οποίο θα δώσει οριστική λύση στα χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής αναφορικά με την ποιότητα των οδοστρωμάτων και θα σημάνει την αλλαγή σελίδας για ολόκληρη την πόλη και την πραγματική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. 

«Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών για όσο καιρό διαρκέσουν οι εργασίες, καθώς μετά το τέλος τους ο Δήμος Φυλής θα διαθέτει ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο. Όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, “Η ενόχληση είναι προσωρινή, αλλά τα έργα μόνιμα” αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου