Μάγκας ο Δήμαρχος του “Γεωργίου Καραϊσκάκη” Περικλής Μίγδος



Η μικροπολιτική και μικρόψυχη επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής από το βήμα της εκδήλωσης των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων με αφορμή το ζήτημα της Στέγης του Συλλόγου από μερίδα ομιλητών, αναμφισβήτητα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.
 Ειδικά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, που γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις... 
Για την ουσία του ζητήματος απάντησε ο Χρήστος Παππούς.  Το τι είπε έχει ήδη δημοσιευτεί. 
Για του λόγου το αληθές δείτε τα παρακάτω videos

Εκείνος ωστόσο που προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη με το σύντομο και ιδιαίτερα ευγενή λόγο του, ήταν ο Δήμαρχος του αδελφού Ηπειρώτικου Δήμου “Γεωργίου Καραϊσκάκη” Περικλής Μίγδος, ο οποίος βρέθηκε στο Δήμο Φυλής και στο Ηπειρώτικο αντάμωμα για δεύτερη συνεχή χρονιά. 

Από το βήμα της εκδήλωσης στο οποίο τον κάλεσε αποκαλώντας τον “Αδελφό” ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Περικλής, χωρίς να χάσει στιγμή την εξαιρετική ευγένεια που τον διακρίνει, είπε μερικές, σταράτες κουβέντες. 

Ευχαρίστησε λοιπόν από καρδιάς την πολυπληθή αποστολή που το καλοκαίρι συμμετείχε στην κορυφαία εκδήλωση του Δήμου του, τα “Καραϊσκάκεια”, με χορηγία του Δήμου Φυλής και που όπως υπογράμμισε, “Τα μέλη της αντιπροσωπείας του Δήμου Φυλής και του Συλλόγου κατέκλυσαν την περιοχή του κι έκαναν τους συνδημότες του και ειδικά τους νέους, να νιώσουν υπερήφανοι, να νιώσουν ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα...” 

Απευθυνόμενος δε στον Χρήστο Παππού, τον αποκάλεσε με τη σειρά του “Αδελφέ , Φίλε Δήμαρχε”, επισημαίνοντας πως γνωρίζει τις δυσκολίες ορισμένων ζητημάτων από πρώτο χέρι. 
“Υπάρχουν αντίστοιχα έργα και στο Δήμο Καραϊσκάκη που μακροχρόνια ταλαιπωρούν την Κοινωνία. Δυσεπίλυτα ζητήματα που πολλές φορές στεναχωρούν τον κόσμο και τους συλλόγους, αλλά πικραίνουν επίσης τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να εξηγήσουν την αλήθεια... 

Σ’ ένα Κράτος το οποίο μας ταλαιπωρεί μεταξύ Γραφειοκρατίας και αφάνειας, σ’ ένα Κράτος το οποίο δυσκολεύει τους ανθρώπους, εμείς θα παραμείνουμε όρθιοι και μαζί με το Δήμο Φυλής και το Σύλλογο Ηπειρωτών ενωμένοι, θα παλέψουμε...” τόνισε μεταξύ άλλων ο Περικλής Μίγδος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κοινό τόπο καταγωγής με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Χρήστο Ρούσσα. 

Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που οδήγησε κατά το περσινό αντάμωμα τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού να προτείνει και να προχωρήσει στη Αδελφοποίηση των δύο Δήμων θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να τιμήσει τον πολυπληθή Σύλλογο των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων... 

Ακολουθεί το video με τον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του Δημάρχου “Γεωργίου Καραϊσκάκη” Περικλή Μίγδου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου