Στην πένα παραδίδει ο Χατζητρακόσιας τα σχολεία πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς







Πανέτοιμα παραδίδει τα σχολεία πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Αναπλ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας. 
Με τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει ο «Στρατηγός» αξιοποίησε, πλήρως, το καλοκαίρι, στη διάρκεια του οποίου κινήθηκε σε τρία επίπεδα:
·      Σε πρώτη φάση ολοκλήρωσε τον εξοπλισμό παραδίδοντας τους διευθυντές τα αναγκαία μηχανήματα.
·      Εν συνεχεία προχώρησε στην ανακατασκευή και συντήρηση των αιθουσών διδασκαλίας και των υποστηρικτικών χώρων.
·      Για το τέλος άφησε τη συντήρηση των προαυλίων και την ανακατασκευή των χώρων αθλοπαιδιών.
Ιδιαίτερη φροντίδα έδειξε για τη σύνδεση των σχολείων με το διαδίκτυο και για το σκοπό αυτό προώθησε τις γραμμές σύνδεσης μέχρι τις αίθουσες διδασκαλίας.
Παράλληλα τροφοδότησε τα σχολεία με τα χρηματικά  ποσά που χρειάζονται για αναλώσιμα και γραφική ύλη, ενώ ήδη φροντίζει για την προμήθεια των ειδών ατομικής προστασίας για τις καθαρίστριες, αλλά και για κάποια αναδρομικά που δικαιούνται.
Το αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς του και η άριστη συνεργασία του με τους παράγοντες της εκπαιδευτικής διαδικασίας αναγνωρίστηκαν από τους Διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε, ενώπιον του Δημάρχου Χρήστου Παππού, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018.  
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Νίκος Χατζητρακόσιας, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.



Ακολουθούν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του Νίκου Χατζητρακόσια στα σχολεία:













































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου