Επείγουσα Ανακοίνωση! Ο “Ξενοφών” κλείνει τα Σχολεία


Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανακοινώνει ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που πλήττουν τη χώρα, εξαιτίας του Μεσογειακού Κυκλώνα (με το όνομα «Ξενοφών»), με την 1206 (27-9-2018) απόφασή του αναστέλλεται η λειτουργία των Σχολείων όλων των Βαθμίδων και των Παιδικών Σταθμών σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά, για αύριο, Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018. 

Η απόφαση για το κλείσιμο των Σχολείων, λήφθηκε σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, και αφορά στα Σχολεία της προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Παιδικούς Σταθμούς με γνώμονα την προστασία των Μαθητών, των Γονέων τους και των Εκπαιδευτικών. 

Επίσης, εφόσον τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα συνεχιστούν, η ίδια απόφαση θα αφορά και τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018. 

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου 

Παρακαλούμε πολύ όπως λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όπως αυτά περιγράφονται στο από 6711/ 24.09.2018 Δελτίο Πρόγνωσης Έκτακτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, μεριμνήσετε για το κλείσιμο όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης αύριο Παρασκευή 28.09.2018. 

Επίσης, εφόσον τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα συνεχιστούν, παρακαλούμε για την ίδια απόφαση όσον αφορά και στην Δευτέρα 01.10.2018 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής 
Ιωάννης Βασιλείου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου