Οριακά από τον πρώτο γύρο Δήμαρχος ο Παππούς σύμφωνα με δημοσκόπηση των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Οριακά Δήμαρχο, από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, φέρει το Χρήστο Παππού δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. 
Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύτηκε στο φύλλο του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018 αλλά και στην ιστοσελίδα της, δίνει στο Χρήστο Παππού ποσοστό 48,4% στην πρόθεση ψήφου, δηλαδή αν οι εκλογές γίνονταν αύριο. 
Οι προβλέψεις, από τη συνεκτίμηση των άλλων μεγεθών της δημοσκόπησης δείχνουν ότι το περίπου 2 % που λείπει από τον Παππού για να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο μπορεί να βρεθεί εύκολα. Ο Δήμαρχος Φυλής συγκεντρώνει θετική γνώμη στο πρόσωπό του από το 70,9 % των δημοτών, ενώ πολύ και αρκετά ικανοποιημένο δηλώνει το 66,3%. Εξίσου ψηλά βρίσκεται ο Παππούς στην παράσταση νίκης. Οι εκλογείς απαντώντας στο ερώτημα ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος απάντησαν, σε ποσοστό 53,6%, ο Χρήστος Παππούς. Εξάλλου, ο νυν Δήμαρχος και η παράταξή του δεν έχουν αρχίσει την προεκλογική τους εκστρατεία και παραμένουν προσηλωμένοι στο έργο που πρόκειται να θέσουν υπόψη του εκλογικού σώματος, τον επόμενο Μάιο. 
Πολύ πίσω του βρίσκεται ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης, ενώ οι άλλοι υποψήφιοι κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 
Η δημοσκόπηση έγινε στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2018 από την εταιρία OPINION POLLστο πλαίσιο γενικότερης δημοσκόπησης στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδος. 
Στην Αττική μετρήθηκαν οι Δήμοι Καλλιθέας και Φυλής και στις Κυκλάδες ο Δήμος Μυκόνου.
Δείτε έναν ακόμα πίνακα της μέτρησης και το σχόλιο της εφημερίδας:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου