Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δωρεάν εξετάσεις του Δήμου Φυλής με τη στήριξη των «Γιατρών της Αγάπης»


Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή δημοτών, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, το διήμερο των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων που οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία και τα ΚΑΠΗ Φυλής με την αφιλοκερδή και ευγενική στήριξη των «Γιατρών της Αγάπης». 



Περισσότεροι από 250 δημότες όλων των ηλικιών, επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο, τα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου και το Δημαρχείο «Νικόλαος Λιάκος» στη Φυλή, όπου καταξιωμένοι γιατροί από έξι διαφορετικές ειδικότητες τους εξέτασαν δωρεάν και τους έδωσαν τις απαιτούμενες οδηγίες για την ίαση ή την πρόληψη του προβλήματος τους. 

Την μεγάλη προσφορά των «Γιατρών της Αγάπης», που απλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα εξήρε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. «Είναι η δεύτερη φορά, αυτή τη χρονιά, που είστε δίπλα στους δημότες μας και προσφέρετε πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, που είστε και πάλι εδώ και σας συγχαίρω θερμά για το έργο σας» υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς στη συνάντηση που είχε -το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου-στο γραφείο του με τους «Γιατρούς της Αγάπης». 

Ο Δήμαρχος Φυλής στη συζήτηση που είχε με τους γιατρούς τους ενημέρωσε πως « Ο Δήμος μας, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οργανώνει σταθερά, τακτικά και στοχευμένα πολύπλευρες δράσεις στον τομέα της ιατρικής πρόληψης. Θα συνεχίσουμε, για όσο χρονικό διάστημα το χρειάζεται η κοινωνία που υπηρετούμε» τόνισε ο Χρήστος Παππούς προσθέτοντας πως «Εσείς με την προσφορά σας αυτή τη χρονιά στο Δήμο μας, γίνατε πλέον οι «Γιατροί της Καρδιάς μας» και σας θέλουμε δίπλα μας». 

Την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των δημοτών στο πρόγραμμα των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων εξέφρασε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος. «Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών αυτό το διήμερο, δικαιώνει την επιλογή μας αλλά και την επιμονή μας στην συνεχή διοργάνωση δράσεων για την πρόληψη και την αγωγή της υγείας» υπογράμμισε ο Γιώργος Αντωνόπουλος και ευχαρίστησε τους Γιατρούς της Αγάπης «για την εθελοντική προσφορά τους» .

Οι γιατροί από την πλευρά τους ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Φυλής και τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής για τη φιλοξενία, υπογράμμισαν την αρτιότητα των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιήθηκαν ως εξεταστικά κέντρα και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή του κόσμου. 

Συγκεκριμένα στο κλιμάκιο των γιατρών που εξέτασαν αφιλοκερδώς τους δημότες Φυλής συμμετείχαν : ο επικαφαλής της Ομάδας "Γιατροί της Αγάπης" κ. Πάνος Βραχνός, Γενικός Χειρουργός Διευθυντής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, Νατάσα Γούναρη ΩΡΛ Επιμελήτρια Α’ στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, Κων/νος Πετρακογιάννης, Δερματολόγος, Φαρούκ Μπισαράτ, Ουρολόγος Διευθυντής στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, Γιούλα Μπάρλα, Οφθαλμίατρος και Λουΐζα Κοσμίδου Καρδιολόγος και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Αχαρνών. Παρών ήταν και αυτή τη φορά και ο γνωστός ερμηνευτής Γιώργος Υδραίος ο οποίος αποτελεί βασικό κρίκο της αλυσίδας των «Γιατρών της Αγάπης» και προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του –στον οργανωτικό τομέα - σε όλες τις αποστολές των γιατρών ανά την Ελλάδα.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου