Στην κορυφαία τουριστική έκθεση TOURISM EXPO με δικό του περίπτερο ο Δήμος Φυλής



Με τη συμμετοχή του στην 5th  Athens International Tourism Expo ολοκληρώνει τις φετινές δράσεις τουριστικής προβολής ο Δήμος Φυλής. Στην έκθεση ο Δήμος θα πάρει μέρος, όπως και πέρσι, με δικό του περίπτερο, στο οποίο θα προβάλει όλες τις μορφές τουρισμού τις οποίες μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη η Φυλή. Ειδικότερα θα δοθεί έμφαση στον πολιτιστικό, στο γαστρονομικό, στο θρησκευτικό, στο φυσιολατρικό και στον εναλλακτικό τουρισμό. Πρόκειται για την κορυφαία προωθητική τουριστική δράση του Δήμου Φυλής μέσα στη χρονιά. Αποτελεί το επιστέγασμα σημαντικών δράσεων, όπως το Αναρριχητικό Φεστιβάλ, η τηλεοπτική προβολή της παράδοσης του τόπου το Πάσχα, μέσω του BLUE SKY, το Συνέδριο για τη Δημοκρατία, ο ορεινός αγώνας «Άρμα Πάρνηθας» και το ράλι κλασικών αυτοκινήτων. Το συντονισμό της παρουσίας του Δήμου Φυλής στην έκθεση έχει ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος, με τη συνεργασία των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της Φυλής.
«Με τη συμμετοχή μας στην Τουριστική Έκθεση κλείνουμε με επιτυχία τη φετινή καμπάνια τουριστικής προβολής του τόπου μας. Κάνουμε πράξη τη δέσμευση του Χρήστου Παππού να γίνει η Φυλή τουριστικός προορισμός. Ευχαριστώ τους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς για τη βοήθειά τους στην επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχου. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου μας και να αξιοποιήσουμε το φυσικό του κάλλος, την Ιστορία και την Παράδοσή του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπρέμπος.
Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 οργανώνεται από  7-9 Δεκεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo, στο Αεροδόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παρουσιάζει το πρόσωπο της Ελλάδας στον τουρισμό. Θα φιλοξενήσει περισσότερους από 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μ. Ανατολή, Ινδία και ευρύτερη Ασία και οι οποίοι θα έχουν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου