Ήπειρος και Μακεδονία κυριάρχησαν στην κοπή της πίτας των Ηπειρωτών Ζεφυρίου






Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, παρέστη το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου Ηλία Αθανασόπουλου. 

Ο Χρήστος Παππούς στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ελπίδα αισιοδοξία και χαμόγελο. «Να συγχαρώ το Σύλλογο Ηπειρωτών Ζεφυρίου για το μεγάλο έργο του. Να συγχαρώ όλες και όλους εσάς για ότι προσφέρετε στο Ζεφύρι» είπε ο Χρήστος Παππούς και αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στον εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου πατέρα Απόστολο Αντωνίου. 

«Θα μου επιτρέψετε το κομμάτι που θα κόψω να το αφιερώσω σε έναν άνθρωπο που είναι από την Ήπειρο. Λειτουργεί στο Ζεφύρι αλλά κατάγεται από ένα μικρό Δήμο της Ηπείρου, ο οποίος είναι αδελφοποιημένος με το Δήμο Φυλής ,τον πατέρα Αποστόλη από τον Άγιο Στυλιανό. Πατέρα Αποστόλη σε ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει για το Δήμο μας. Σου εύχομαι να είσαι πάντα απλός και λαϊκός όπως σε βλέπουμε στον Άγιο Στυλιανό» είπε ο Δήμαρχος Φυλής, προκαλώντας έκπληξη και βαθιά συγκίνηση στον σεμνό ιερέα. 

Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, συνεχάρη το σύλλογο για τις επιτυχίες του και αφιέρωσε το κομμάτι του «σε αυτούς που τα τελευταία τεσσερσήμισι χρόνια ήταν πάντα παρόντες και στήριζαν τόσο την δική μας προσπάθεια ως Δήμος αλλά και την προσπάθεια των συλλόγων χωρίς να υπολογίζουν ωράρια, νύχτες, ημέρες και αυτοί είναι όλοι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και κάποιοι από τη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων» είπε ο κ. Μαυροειδάκος και προσέφερε το κομμάτι του στον υπεύθυνο του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Θανάσης Σχίζας ευχήθηκε «Το 2019 να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για την νέα εποχή στη περιοχή» και συνεχάρη το σύλλογο για το έργο του. 

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» επαναβεβαίωσε τη στήριξη του Δήμου Φυλής και του Νομικού Προσώπου στο σύλλογο τονίζοντας χαρακτηριστικά «επειδή πρόεδρε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια εμείς προχωράμε κανονικά σε όλα όσα έχουμε προγραμματίσει για το 2019» είπε ο Γιώργος Μαυροειδής και αφιέρωσε το κομμάτι του στον Ηλία Αθανασόπουλο. 

Στη νέα γενιά του Ζεφυρίου αφιέρωσε τον κομμάτι του ο Πρόεδρος των Παιδικών Γιώργος Κούρκουλος, στον Ηπειρώτη πατέρα η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα, «στις Ηπειρώτισσες και τους Ηπειρώτες που κρατάνε με νύχια και με δόντια ζωντανά στα ακριτικά χωριά μας», αφιέρωσε το κομμάτι του ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας. Εκτός από την Ήπειρο την τιμητική της είχε με αφορμή το συλλαλητήριο και η Μακεδονία, θέμα που άνοιξε ο Γιώργος Καραϊσκάκης στο χαιρετισμό του και ακολούθησαν και άλλοι. 

Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου έκλεισε με τα παιδιά του μικρού χορευτικού του συλλόγου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα



































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου