Συγκινητικές βραβεύσεις στην Βασιλόπιτα του Α.Ο ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ














Σε βραδιά με συγκινητικές βραβεύσεις εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Α.Ο ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ Άνω Λιοσίων το βράδυ του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο “Χρυσό Βαρέλι”. 

Τη βραδιά άνοιξαν καλωσορίζοντας τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους, ο Προπονητής των σημαντικών επιτυχιών της ανδρικής Πάλης Νίκος Αποστόλου και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο Λεωντίδες Γιώργος Χαραλαμπίδης. 
Τις ευχές του από μικροφώνου, επισημαίνοντας πως ο Δήμος Φυλής θα εξακολουθήσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, τον Αθλητικό Σύλλογο που εδώ και 30 χρόνια φέρνει πανελλαδικά και παγκόσμια στο προσκήνιο του ευγενούς αθλήματος της Πάλης τον τόπο και τους αθλητές του, έδωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη βράβευση των ανθρώπων και των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου που στηρίζουν άοκνα την προσπάθειά του αλλά και σε κείνους που είτε έφεραν σημαντικές νίκες το 2018 είτε πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. 
Στις απονομές συμμετείχαν με χαρά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του τόπου και άνθρωποι του Αθλητισμού. 
Βραβεύτηκαν οι: 
Γεώργιος Τσαγκάνης
Βασίλειος Καμπόλης 
Δημήτρης Κοσιφόπουλος
Μιχάλης Ιωσηφίδης
Χαράλαμπος Ραπτόπουλος
Φίλιππος Δεμιρκάν
Ηλίας Ασλανίδης 
Απόστολος Αραπάκης 
Σταύρος Μαρκόπουλος 
Παναγιώτης Ασλανίδης και 
Νίκος Καλαϊδόπουλος 
Ακολουθεί ο σύνδεσμος με τον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά 










































Οι απονομές



















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου