Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Παππούς στη γιορτή του Θανάση Σχίζα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΒΑΝΟΣ-ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ-ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΑΗ
Τη γιορτή του Αντιδήμαρχου Θανάση Σχίζα επέλεξε, για να ανακοινώσει, όχι ένα, ούτε δυο… αλλά τέσσερα νέα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν, στις επικείμενες εκλογές, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή» στο οποίο είναι επικεφαλής.
Μέσα στο εορταστικό κλίμα που δημιουργήθηκε, στο καφέ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗΣ ο Δήμαρχος, ανακοίνωσε ότι τέσσερις από τους προσκεκλημένους του Θανάση Σχίζα συντάσσονται με την παράταξή του, αναγνωρίζοντας ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα προηγούμενα χρόνια. 
Οι νέοι συνεργάτες του Χρήστου Παππού είναι ενεργοί πολίτες στα Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι και προέρχονται από το χώρο του επιχειρείν, του αθλητισμού αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Φυλής. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: 
  • Χρήστο Καλοκύρη, ελεύθερο επαγγελματία, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής. 
  • Βαγγέλη Ραβανό, προϊστάμενο του contact center που είναι η «καρδιά» της επικοινωνίας του δημότη με τη Δημοτική Αρχή. Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής. 
  • Σωτήρη Τσουκαλά, πρώην Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου, επιχειρηματία και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ζεφυρίου. 
  • Διονύση Κατηφόρη, καταξιωμένο παλαιστή και προπονητής του ΔΑΣ Ζεφυρίου. Θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ζεφυρίου. 
Κατά τα λοιπά η βραδιά που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Θανάσης Σχίζας για τη γιορτή του κύλησε με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι. Εξαιρετικός οικοδεσπότης ο Αντιδήμαρχος δεν άφησε ούτε μια στιγμή από τα μάτια του κανέναν από τους καλεσμένους του. Φρόντιζε μαζί με τη σύζυγό του να μην λείπει τίποτα από τα τραπέζια και κινούνταν με ευελιξία από παρέα σε παρέα συνομιλώντας και αστειευόμενος με όλους. 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου