Κοινή βασιλόπιτα έκοψαν φέτος η Τεχνική Υπηρεσία και η Πολεοδομία του Δήμου Φυλής





Σε ζεστή ατμόσφαιρα και ευδιάθετο κλίμα έκοψαν, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, οι εργαζόμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας. 
Για πρώτη φορά οι δυο νευραλγικές διευθύνσεις του Δήμου Φυλής, που διαχειρίζονται το ζωτικό κομμάτι της δημιουργίας και της αναβάθμισης των υποδομών του Δήμου Φυλής, έκοψαν κοινή βασιλόπιτα, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην στενή και εξαιρετικά καρποφόρα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, συνεργασία τους. 
«Αυτά τα 4,5 χρόνια, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Τα έργα μας είναι πάρα πολλά. Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς και δεν σταματάμε καθόλου, τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. Ο Θανάσης Σχίζας, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας για την απόδοσή τους, αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στους συνεργάτες του στην Τεχνική Υπηρεσία και το προσέφερε στον διευθυντή του Νίκο Μαραγκό. 
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους υπογράμμισε πως: «Eκδηλώσεις σαν τη σημερινή είναι ευχάριστες στιγμές ανάπαυλας όταν η καθημερινότητα μας πνίγει αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας δικαιώνει. Εδώ υπάρχει αποτέλεσμα και ο κόσμος το βλέπει, το εισπράττει και μας το αναγνωρίζει για αυτό από του χρόνου θα κάνουμε ακόμη περισσότερα έργα με τη βοήθεια όλων» είπε. Ο Νίκος Χατζητρακόσιας ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους των δυο υπηρεσιών για τη σκληρή δουλειά τους και όσα προσφέρουν στο Δήμο και τους δημότες και αφιέρωσε το κομμάτι του στους εργαζόμενους της Πολεοδομίας προσφέροντάς το στην Διευθύντρια Έλλη Κατσανού. 
Η Διευθύντρια της πολεοδομίας ευχήθηκε η καινούργια χρονιά να χαρίζει σε όλους υγεία και δημιουργικότητα. Η Έλλη Κατσανού χαρακτήρισε πετυχημένη την απόφαση της Διοίκησης για τη συγκατοίκηση της Πολεοδομίας με την Τεχνική Υπηρεσία. «Φέτος η Πολεοδομία κάνει πολύ σοβαρή δουλειά για πέντε κτίρια του Δήμου μας, τα οποία σε λίγο καιρό θα εγκαινιαστούν και αυτό είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας των δυο υπηρεσιών. Για αυτό αφιερώνω το κομμάτι σε όλους τους συναδέλφους μου» κατέληξε. 
Στους συναδέλφους του αφιέρωσε το κομμάτι της βασιλόπιτας που έκοψε και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Νίκος Μαραγκός ευχαριστώντας τους για την καλή και αποδοτική συνεργασία. 
Η Ελένη Μισαηλίδου, τηρώντας πιστά την παράδοση που η ίδια καθιέρωσε, ετοίμασε και φέτος τη βασιλόπιτα των εργαζομένων, που ήταν πεντανόστιμη και άλλα εδέσματα για τη γιορτή. Κατά δήλωσή της τοποθέτησε στην πίτα τρία φλουριά αλλά μέχρι στιγμής τα δυο αγνοούνται. Το ένα που βρέθηκε πάντως την ώρα της γιορτής, το βρήκε εργαζόμενη της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτοφραφικά στιγμιότυπα































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου