Με κεκτημένη ταχύτητα από τη θεμελίωση της Στέγης του ΑΙΓΕΑ στην Βασιλόπιτα του Συλλόγου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς


“Όταν χαράζει στο Αιγαίο, είναι όμορφα σου λέω...” Με αυτόν τον στίχο, που ανήκει σε ένα από τα αγαπημένα του ακούσματα, θέλησε να δώσει τις ευχές του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού του Δήμου Φυλής για την κοπή της Βασιλόπιτας το μεσημέρι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου σε κοσμικό κέντρο της Βαρυμπόμπης.

Δύο μόλις ημέρες μετά την θεμελίωση της Στέγης του ΑΙΓΕΑ, που αποτελεί το μεγαλύτερο έργο στην 20χρονη ιστορία του, ο Δήμαρχος Φυλής απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις του και δικαιωμένος από την αγάπη που μόλις πριν λίγο είχε εισπράξει περνώντας από όλα τα τραπέζια όπως το συνηθίζει, είπε στον κόσμο λίγα λόγια, και καλά. 
“Να είναι η ζωή σας όμορφη σαν τα πρωινά του Αιγαίου κι έτσι όμορφα να κυλίσει και το 2019” υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς, ευχόμενος η νέα χρονιά, να είναι μια καλή χρονιά. 
“Προχτές θεμελιώσαμε τη Στέγη του Αιγέα, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Είμαστε Δήμος του Πολιτισμού και στόχος μας είναι κάθε Σύλλογος να αποκτήσει το δικό του σπίτι” τόνισε, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων. 
Ακολουθεί ο σύνδεσμος του video με την επιγραμματική τοποθέτησή του

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα



























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου