Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού η Κυριακή (Κική) ΦούνταΤην υποψηφιότητα της Κυριακής (Κικής) Φούντα, με τη δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Η νέα υποψήφια είναι κοινωνιολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και σύζυγος του Προέδρου του Εθνικού Πανοράματος Θεοφάνη Μαλανδρίνου.
Κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε της ανακοίνωσης η Κυριακή Φούντα ανέφερε στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού ότι εκτιμά, ιδιαίτερα, το έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου και ότι προσφέρεται να βοηθήσει, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη δημοτική περίοδο.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς την ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον της και τη διαβεβαίωσε ότι η υποψηφιότητά της θα αποβεί χρήσιμη για την παράταξη και την τοπική κοινωνία.
Πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που έχει τη θέληση και τις δυνατότητες να βοηθήσει και προέρχεται από οικογένεια με την οποία με συνδέουν δεσμοί φιλίας και εκτίμησης. Θα ενισχύσει την ομάδα γυναικών της παράταξής μας, η οποία απευθύνει μήνυμα συστράτευσης στις συνδημότισσές μας να πάμε, όλοι και όλες, ακόμα πιο μπροστά το Δήμο μας”, τόνισε ο Χρήστος Παππούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου