Πάνω από 2.500 Καρναβαλιστές στην αποκριάτικη Παρέλαση του Δήμου Φυλής

















Πάνω από 2.500 καρναβαλιστές συμμετείχαν φέτος στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Φυλής, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 
Στην παρέλαση με τα ευφάνταστα άρματα που έδωσαν ξεχωριστό τόνο, συμμετείχαν με τρελό κέφι όλα τα μικρά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φυλής και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής, Σχολεία, Πολιτιστικοί, Εξωραϊστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι και φυσικά όλα τα Τμήματα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης με άρτια αποτελέσματα. 
Η παρέλαση ξεκίνησε από το “σιντριβάνι” της Λεωφόρου Φυλής και κατευθύνθηκε προς την πλατεία Ηρώων. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας της κόσμος και από τις δύο πλευρές του δρόμου καθώς και μικροί μασκαράδες συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή με χαμόγελα, χειροκροτήματα και κέφι. 
Όλοι κατέληξαν στην πλατεία Ηρώων όπου το κέφι κορυφώθηκε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων με τους μεταμφιεσμένους και τους συνοδούς τους, να ανταλλάσουν θερμές ευχές με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Το πολύχρωμο πλήθος κινήθηκε στη συνέχεια στην πλατεία, μπροστά από τη μεγάλη σκηνή όπου η SHAYA και οι VEGAS, σκόρπισαν το κέφι σε μικρούς και μεγάλους, που παρά την ψύχρα γέμισαν ασφυκτικά το χώρο κι έμειναν εκεί για πάνω από τρεις ώρες! 
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, έχοντας στο πλευρό του και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή, κατά τον επιγραμματικό χαιρετισμό του, κάλεσε στη σκηνή τους συνεργάτες του που συνέβαλαν κι εκείνοι με τις δικές τους δυνάμεις για την επιτυχία του 4ου Καρναβαλιού του Δήμου Φυλής που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο και μεγαλύτερο. Έτσι έχοντας επίσης κοντά του, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Μιχάλη Οικονομάκη, τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα καθώς και τους Προέδρους των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, Παναγιώτη Καμαρινόπουλο και Γιώργο Κούρκουλο, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και τους συμμετέχοντες για την θερμή ανταπόκρισή τους και στο φετινό αποκριάτικο κάλεσμα. “Σας εύχομαι υγεία, χαμόγελα, δύναμη και καλή Σαρακοστή! Να είστε όλες και όλοι καλά” επεσήμανε, δίνοντας αμέσως μετά τη σκυτάλη, στους εξαιρετικούς καλλιτέχνες, που σκόρπισαν κέφι σε μικρούς και μεγάλους.
Ακολουθεί ο Σύνδεσμος του video με τον χαιρετισμό του Δημάρχου

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 























































 

























 







 








































































































































































































































































 

 














































































 





















































































































































































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου