Καταγγελία Κωστόπουλου για αποκλεισμό υποψηφίων από τις εκλογές του Συλλόγου Τριτέκνων

Η σημερινή πλειοψηφία του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων Τρίτεκνων Φυλής, σε συνεργασία με μέλη προηγούμενων διοικήσεων, χρησιμοποιώντας διάφορα "κόλπα" και "τερτίπια", αποκλείουν άλλες δυνάμεις και φωνές, τακτικά μέλη οικονομικώς ενημερωμένα, που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές του συλλόγου. 
Τη μία μέρα "ξεχνάνε" το καταστατικό, την άλλη το "θυμούνται". 
Το εφαρμόζουν κατά το δοκούν, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν άλλου είδους συμφέροντα και σκοπούς, και όχι τα πραγματικά συμφέροντα των τρίτεκνων οικογενειών της περιοχής. 
Σημειωτέον το παρόν καταστατικό του συλλόγου, αντίκειται στις διατάξεις των παρακάτω νόμων και του Αστικού Κώδικα (σύμφωνα με το άρθρο 53 του Ν.1566/1985, άρθρο 2 του Ν. 2621/1998, Δ4/662/23-12-98 και το άρθρο 51 του Ν. 4415/2016). 
Είναι χαρακτηριστικό ότι η σημερινή πλειοψηφία του ΔΣ αλλά και οι προηγούμενες, όσο και αν κάνουν ότι "δήθεν" τσακώνονται και διαφωνούν, συμφωνούν σίγουρα σε ένα: να μην υπάρχει αντίδραση, καμιά φωνή διαμαρτυρίας για τα ουσιαστικά προβλήματα που βασανίζουν τις τρίτεκνες οικογένειες. 
Κανένας από αυτούς δεν οργάνωσε τον αγώνα ενάντια στον χρόνιο εμπαιγμό κυβερνήσεων, προηγούμενων και σημερινών, που προεκλογικά υπόσχονταν εξίσωση των δικαιωμάτων των 
τρίτεκνων με τις πολύτεκνες-πολυμελείς οικογένειες. Μετεκλογικά, όχι μόνο δεν εφάρμοσαν τις υποσχέσεις τους, αλλά βάζουν και άλλα τεκμήρια - νέα εμπόδια - που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τις τρίτεκνες οικογένειες. 
Τους δηλώνουμε ότι δεν θα αποφύγουν την κατακραυγή από τις τρίτεκνες οικογένειες για αυτή 
τους τη στάση. Όσο για την επιλεκτική χρήση του καταστατικού, επιφυλάσσομαι όπως προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία. 
Καλώ τις οικογένειες των τρίτεκνων σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ για την ουσιαστική λύση των προβλημάτων μας. 
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! 
ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ στην πολιτική που γεννά ΦΤΩΧΕΙΑ – ΑΝΕΡΓΙΑ – ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΗ 2019 
Όλοι στη μεγάλη πορεία αγώνα (Μενίδι – Άνω Λιόσια) που διοργανώνουν δεκάδες σωματεία και φορείς της περιοχής για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα. 
(Έναρξη 10.30 Δημαρχείο ΑΧΑΡΝΩΝ - Η πορεία θα καταλήξει στο Δημαρχείο ΦΥΛΗΣ). 
ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΥΛΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου