Υποψήφια με το Χρήστο Παππού η οικονομολόγος Μαρία Νικολοπούλου



Την υποψηφιότητα της Μαρίας Νικολοπούλου με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Η Μαρία Νικολοπούλου είναι οικονομολόγος και διατηρεί λογιστικό γραφείο στη συνοικία Τσουκλίδι Άνω Λιοσίων. Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές της στο Μουσικό Σχολείο και είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστημίου. Φέτος ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Τραπεζική, στο Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). 
Συμμετείχε στα αυτοδιοικητικά με την παράταξη ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Τσουκλιδίου «Η ΕΝΩΣΗ» και αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στο σχολείο του γιου της. 
Αναφορικά με την υποψηφιότητά της, η Μαρία Νικολοπούλου δήλωσε ότι επέλεξε να ενταχθεί στην παράταξη του Χρήστου Παππού, γιατί έχει προσφέρει σημαντικό έργο και επιθυμεί να συνεισφέρει και η ίδια, για το καλό του τόπου της. 
Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στράτευση της Μαρίας Νικολοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. “Είναι μια νέα επιστήμονας και ελεύθερη επαγγελματίας που έχει επενδύσει το επαγγελματικό της μέλλον και το μέλλον της οικογένειάς της στο Δήμο μας και επιθυμεί, όπως όλοι μας, να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Έχουμε πολλούς τέτοιους ανθρώπους στην παράταξή μας και είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε, μαζί, τη μάχη της προόδου”, πρόσθεσε. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου