Χρήστος Παππούς: Αξιόλογη η υποψηφιότητα του Θανάση Μήτσιου…

… και κρίσιμη για τον Οικισμό Γεννηματά





Τη στήριξη του κόσμου στο πλευρό του Χρήστου Παππού ζήτησε ο υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Θανάσης Μήτσιος σε προεκλογική συνάντηση που είχε στον Οικισμό Γεννηματά το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που βρέθηκε κοντά στην οικογένεια, τη γειτονιά και τους φίλους του Θανάση Μήτσιου, όπως εξάλλου και πολλοί συνυποψήφιοι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, τόνισε πως πρόκειται για μια αξιόλογη υποψηφιότητα. 
“Ψηφίστε τον Θανάση να έχει φωνή στο Συμβούλιο ο Οικισμός Γεννηματά” τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο όραμα της ανάπλασης της Χωματερής με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών που σταδιακά θα οδηγήσει τον Δήμο Φυλής στην ενεργειακή αυτοτέλεια με δωρεάν ρεύμα σε πρώτη φάση για τα φτωχά νοικοκυριά . Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος το μεγαλόπνοο αυτό Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων και οι πόροι έχουν ήδη διασφαλιστεί. Ο Χρήστος Παππούς υπογράμμισε επίσης, ότι στον Οικισμό Γεννηματά έγινε έργο το οποίο και θα έχει διαρκή εξέλιξη, από την επομένη κιόλας των Εκλογών και ζήτησε την ολόπλευρη στήριξη του κόσμου για μια δυνατή νίκη. 
Ο Θανάσης Μήτσιος κατά τον επιγραμματικό χαιρετισμό του δεσμεύθηκε ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για τον Οικισμό Γεννηματά αλλά και την πόλη των Άνω Λιοσίων κι εν συνεχεία είχε εγκάρδια συνομιλία με τον κόσμο αλλά και τους συνυποψηφίους του. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα




















 











 




















Ιδού και δύο χαρακτηριστικά live 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου