Δυνατή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Λιόσια με Σπίρτζη-Γ. Τσίπρα και Τζουμάκα


 




Τους υποψήφιους Βουλευτές στην εκλογική Περιφέρεια Δυτ. Αττικής παρουσίασε, το βράδυ της Τετάρτης 19-06-2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής, ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο Βουλευτής Γιώργος Πάντζας, ο οποίος, με το μαχητικόμπνεύμα που τον χαρακτηρίζει ζήτησε συσπείρωση για τη νίκη. “Η νίκη έρχεται. Μπορεί η Λίβερπουλ να ηττήθηκε με 3-0 στον πρώτο αγώνα, όμως στην επανάληψη κέρδισε 4-0 και προκρίθηκε” τόνισε εν μέσω χειροκροτημάτων. 
Εν συνεχεία το λόγο έλαβαν οι Σταμάτα Βαβούλη, Μαρία Χήρα και Γιώργος Τσίπρας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα πεπραγμένα και στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο Γιώργος Τσίπρας, με την ιδιότητα του προϊσταμένου του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού μίλησε για τις μεγάλες κυβερνητικές πρωτοβουλίες στη Δυτική Αττική, με αιχμή την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στη Μάνδρα, στην διατήρηση των ΕΛ.ΠΕ υπό κρατικό έλεγχο και κυρίως τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης του ΧΥΤΑ Φυλής (Χωματερής) με 36 εκατ. από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). 
Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι οι αναπτυξιακές προτεραιότητες της Δυτ. Αττικής καθορίστηκαν το Δεκέμβριο του 2017, στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής και μάλιστα παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. “Φυσικά δεν ήταν δυνατό να γίνουν στα δύο επόμενα χρόνια όλα όσα σχεδιάστηκαν, σίγουρα όμως μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε βελτίωση της κατάστασης”, τόνισε ο Γιώργος Τσίπρας και κατέληξε ζητώντας υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή προσπάθεια στη Δυτική Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα. 
Τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υποστηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου εξέθεσε, για λογαριασμό της Προοδευτικής Συμμαχίας ο πρώην Υπουργός Στέφανος Τζουμάκας. Αναφέρθηκε στα εργασιακά, στη συντηρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη μείωση του βιοτικού επιπέδου στη Χώρα μας, την οποία απέδωσε στις κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά. 
Την εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που παρέλαβε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως στην πληρωμή μισθών και συντάξεων, αλλά και στη διαχείριση των μεγάλων έργων, τα οποία, όπως είπε, έφερε σε πέρας, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας-Θεσσαλονίκης. “Τα κέντρα που λυμαίνονται τον πλούτο της Ελλάδος όλα αυτά τα χρόνια, πολεμούν το ΣΥΡΙΖΑ”, κατέληξε ο Υπουργός, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη την αιφνιδιαστική, όπως τη χαρακτήρισε, αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό σε 3 ευρώ ανά διέλευση. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος. 
Ο Δήμαρχος μίλησε με θερμά λόγια για τη συνεργασία του με το Χρήστο Σπίρτζη, επισημαίνοντας ότι το τηλέφωνό του ήταν πάντα ανοιχτό, όποτε τον χρειάστηκε. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη βοήθεια του Γιώργου Τσίπρα, ο οποίος, όπως είπε, έδωσε πολύτιμη βοήθεια για την ένταξη του έργου της αποκατάστασης της Χωματερής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και το βουλευτή Γιώργο Πάντζα, τονίζοντας ότι βοήθησε όποτε χρειάστηκε και ανέφερε ως παράδειγμα την κατασκευή της πίστας αναρρίχησης στο αθλητικό κέντρο του ΕΠΟΣ Φυλής.
Ακολουθούν στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση: 






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου