Αγανάκτισε με την υποκρισία των όψιμων αυτοδιοικητικών η Φανή...

Ανήκει στα παιδιά της γενιάς του, σοβαρό και μετρημένο. Συμβαίνει να είναι η πρωτότοκη κόρη του Δημάρχου Χρήστου Παππού και γι’ αυτό αποφεύγει, συστηματικά, να εκφράζεται για τα κοινά, όπου, σε τοπικό επίπεδο, παίζει πρώτο ρόλο ο πατέρας της. 
Ασχολείται με αυτά που αγαπάει, αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες, παρόλο που παίζει ...τύμπανο στη Φιλαρμονική. Πήρε πτυχίο από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, αγαπάει τον Άγιο Νεκτάριο και είναι, μαχητικά, φιλόζωη. 
Υπ' αυτές τις συνθήκες μας προκάλεσε έκπληξη, που, με αφορμή την πρόσφατη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Λουκά, εξέφρασε, στο facebook, στην αγανάκτησή της, για την υποκρισία κάποιων όψιμων αυτοδιοικητικών που υποστήκαμε, στην κυριολεξία, τους τελευταίους μήνες... 
Προσυπογράφουμε το κείμενο της Φανής, που ήδη, γνωρίζει μεγάλες δόξες στο διαδίκτυο, κερδίζοντας πολλά like. 
Γιατί απλούστατα, έχει δίκιο...
Δείτε τι έγραψε:

Και ξαφνικά, πάμε σε περιφορά εικόνος εορτάζοντος Αγίου, σιγανά και ταπεινά, με ηρεμία και κατάνυξη, δίχως κουστωδίες, πολυάριθμες συνοδείες, υπεροπτικά ύφη 1000καρδιναλίων από ανθρώπους που μέχρι χθες ήταν στην απραξία και δεν τους ήξερε κανείς, και τυπάκια μέχρι πρότεινος στην ανυπαρξία που το παίζουν η αυριανή εξουσία.... Ω ναι, και όλα αυτά στον δήμο μας.... Του οποίου ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο... ξέρει να κρίνει, να συγκρίνει και στο τέλος να προκρίνει τους άξιους! 
Αγαπώ Δ.Φυλής ❤️
ΥΓ όλοι αυτοί που λάτρευαν τον δήμο μας γραπτά και προφορικά, και μας είχαν καταπλήξει με τη θρησκευτική τους ευλάβεια τους τελευταίους μήνες, υποθέτω ότι γνωρίζουν πως οι θρησκευτικές, και όχι μόνο, εορτές συνεχίζονται και μετά τις 26/5.... 
Μεθ´ημών ο Θεός, βοήθειά μας ο Άγιος! ❤️


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου